Zieke Janmaat laat Newcastle United dag wachten

Reacties

Daryl Janmaat verkast naar de Premier League. De verdediger van Feyenoord wordt morgen medisch gekeurd door Newcastle United.

Zieke Janmaat laat Newcastle United dag wachten

De medische keuring van de rechtsback zou vandaag al plaatsvinden. Janmaat is echter ziek en daardoor is de keuring naar morgen uitgesteld. Indien de medische checks geen problemen aan het licht brengen, staat niets een transfer in de weg. Dat bevestigt zaakwaarnemer Rob Jansen aan Voetbal International.

Janmaat wordt de vierde Nederlander bij Newcastle, dat eerder deze zomer Siem de Jong al overnam van Ajax. Ook Tim Krul en Vurnon Anita verdienen hun brood bij de Engelse middenmoter. Janmaat (24) is de beoogde opvolger van Mathieu Debuchy, die waarschijnlijk overstapt naar Arsenal.

Feyenoord lijkt slachtoffer te worden van de uitstekende prestaties van Oranje op het WK, want behalve Janmaat zijn ook Bruno Martins Indi en Stefan de Vrij op weg naar andere clubs. Daarnaast raakten de Rotterdammers Graziano Pellè al kwijt aan Southampton. Maandag versterkte Feyenoord zich al wel met Khalid Boulahrouz. (Reon Boeringa)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.