Zesde symfonie voor Bale tijdens voetbalgala Wales

Reacties

Gareth Bale is dinsdagavond uitgeroepen tot Voetballer van het Jaar in Wales. Na zijn optredens in dienst van Real Madrid en in de nationale ploeg gold de linkspoot als de torenhoge favoriet bij de verkiezing.

Zesde symfonie voor Bale tijdens voetbalgala Wales

Het is het vierde jaar op rij dat Bale de eretitel in de wacht sleept en de zesde keer in totaal. In 2012 moest hij de eer laten aan Joe Allen.

Dit jaar won Bale onder meer de Champions League met Real Madrid en was hij een van de boegbeelden van de Welshe ploeg die sensationeel tot de halve eindstrijd reikte op het EK in Frankrijk. Onlangs verlengde Bale zijn contract met Real Madrid tot medio 2022.

Er werden dinsdag verschillende awards uitgereikt tijdens het Welshe voetbalgala. Aaron Ramsey werd uitgeroepen tot beste speler van Wales tijdens het EK en de prijs voor het mooiste Welshe EK-doelpunt ging naar Hal Robson-Kanu, die de Belgische verdediging te kijk zette met een Cruijff-turn tijdens de kwartfinale.

Wales vervolgt zaterdag de WK-kwalificatiereeks met een thuiswedstrijd tegen Servië. Na drie duels in Groep D hebben Bale en de zijnen vijf punten verzameld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.