Xavi wil vervanger als Dembélé gaat en kan vertrek Fati niet uitsluiten

Reacties

Mocht Ousmane Dembélé daadwerkelijk vertrekken bij Barcelona, dan wil de ploeg zich versterken met een andere vleugelaanvaller. Op de naam van Neymar wil hoofdtrainer Xavi niet ingaan.

Xavi wil vervanger als Dembélé gaat en kan vertrek Fati niet uitsluiten
© Pro Shots

Volgens Franse media heeft Neymar een vertrekwens ingediend bij Paris Saint-Germain omdat hij terug zou willen naar Barcelona. 'Ik kan niet op namen ingaan. Ik heb vorig jaar namen genoemd en dat werd me niet in dank afgenomen', zegt Xavi in gesprek met Spaanse media.

Duidelijk is dat er een vervanger voor Dembélé moet komen, die hard op weg is naar PSG. En de kans bestaat ook dat Ansu Fati vertrekt. Hij wordt gelinkt aan Al-Hilal in Saoedi-Arabië. 'We zullen wel zien, de markt is open tot 31 augustus. We zijn ook gelinkt aan Fair Play (financiële situatie Barcelona, red.) Hij is heel goed en heeft net als Ferran Torres een hoog niveau gehaald, maar we kunnen niets zeggen. Als Ousmane vertrekt, en daar lijkt het op, dan moeten we onszelf versterken. Vorig jaar hadden we dezelfde situatie, we kunnen het oplossen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.