Witsel toch naar Juventus: 'Weet alleen niet wanneer'

Reacties

Het lijkt erop dat Axel Witsel dan toch zijn zin krijgt met een transfer naar Juventus. Afgelopen zomer ging een deal met zijn werkgever Zenit Sint-Petersburg niet door, maar de Italianen lijken de middenvelder nog niet te hebben opgegeven.

Witsel toch naar Juventus: 'Weet alleen niet wanneer'

'Het is altijd fijn om te horen dat een club als Juventus je nog steeds wil hebben', zei Witsel tegen het Belgische RTBF. 'Of ik naar Juventus ga? Dat gaat gebeuren. Ik weet op dit moment nog niet wanneer. Of het nou januari of juni is, ik blijf hier mijn wedstrijden spelen en dan zie ik wel wat er gebeurt.'

Juventus en Zenit kwamen er in de zomer niet uit over een transfer van Witsel. Het contract van de Belg loopt na dit seizoen af, dus dan zou de Italiaanse club hem transfervrij kunnen overnemen. Omdat Zenit niet in de Champions League uitkomt, kan Witsel bij een komst in januari nog namens Juventus meedoen aan het miljoenenbal.

Derby
Witsel speelt woensdag met België de derby tegen Nederland. 'Er is zeker een bepaalde rivaliteit tussen de landen. Het zijn altijd harde wedstrijden geweest, maar wel op een goede manier. Het is een vriendschappelijke wedstrijd, maar eigenlijk ook niet omdat ze onze rivaal zijn.'

De middenvelder liet maandag de training van België nog schieten omdat hij zondag nog een duel speelde met Zenit. Witsel deed net als Youri Tielemans, Thomas Foket, Jan Vertonghen en Laurent Ciman alleen mee aan de warming-up. Mousa Dembélé en Marouane Fellaini trainden helemaal niet mee.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.