Winnend Real loopt schorsingen op, jubileumtreffer Ronaldo

Reacties

Cristiano Ronaldo heeft met zijn driehonderdste goal voor Real Madrid zijn elftal op het juiste spoor gezet tegen Rayo Vallecano. Maar ondanks de zege (0-2) liep De Koninklijke ook schade op.

Winnend Real loopt schorsingen op, jubileumtreffer Ronaldo

De eerste helft was ronduit belabberd van Real Madrid. Rayo Vallecano had het betere van het spel en ook veel meer balbezit (61 procent) dan zijn grote broer uit de hoofdstad.

Pas na rust drong de nummer twee van de Primera División aan, al duurde het tot de 68ste minuut voordat Ronaldo 0-1 binnen kopte. Kort daarna verdubbelde James Rodriguez de marge met een bekeken trap.

Ronaldo kreeg na rust ook geel wegens een schwalbe, terwijl hij duidelijk onderuit gekegeld werd in het vijandige zestienmetergebied. En die kaart is een flinke tegenvaller in zijn recordjacht, want door een schorsing mist hij nu het thuisduel met Eibar.

En Real liep nog meer schade op, want ook Toni Kroos en James Rodriguez kregen gele kaarten die schorsingen opleveren. Positief bekeken heeft het drietal nu wat extra dagen rust voor de confrontatie met Atlético Madrid in de Champions League, volgende week.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.