Willems doet ritme op bij Jong PSV na zwaar blessureleed

Reacties

Jetro Willems zit bij de wedstrijdselectie van Jong PSV voor het duel met MVV Maastricht, dat maandagavond op bezoek komt in Eindhoven. De linksback is op de weg terug na een knieblessure.

Willems doet ritme op bij Jong PSV na zwaar blessureleed

Willems raakte in de zomer geblesseerd tijdens het trainingskamp in Frankrijk en kwam sindsdien niet meer in actie in een officiële wedstrijd. In oktober leek zijn rentree aanstaande, maar tijdens een training ging het wederom mis. Op Malta, waar PSV in de winterstop verbleef, speelde Willems al wel mee in een onderling oefenduel.

De vleugelverdediger liet begin januari weten opgelucht te zijn dat het einde van zijn revalidatieperiode in zicht is. 'Ik geniet ervan dat ik weer wat met de bal kan doen, ik heb natuurlijk lang binnen getraind.' Een termijn voor zijn rentree wilde Willems nog niet noemen. De vleugelverdediger start tegen MVV in de basis.

Beto da Silva
Ook Luiz Beto da Silva maakt deel uit van de wedstrijdselectie. De negentienjarige Peruviaan kwam in de winterstop over van Sporting Cristal en is sinds zaterdag speelgerechtigd. De spits was al met Jong PSV mee op trainingskamp in Spanje.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.