Willems met PSV mee naar Malta, Isimat-Mirin mag niet weg

Reacties

PSV neemt Jetro Willems mee naar het trainingskamp op Malta. De 21-jarige linksback kwam dit seizoen nog niet in actie namens de Eindhovenaren, maar deed zaterdag weer met de groep mee.

Willems met PSV mee naar Malta, Isimat-Mirin mag niet weg

Afgelopen zomer liep Willems een knieblessure op tijdens het trainingskamp in Frankrijk. Hij was op de weg terug en leek erg dicht bij speelminuten bij Jong PSV, maar tijdens een trainingsessie op 19 oktober ging het opnieuw mis voor de zestienvoudig international. Vanaf 27 december trainde Willems voor zichzelf voluit mee en zaterdag gaf hij ook acte de présence tijdens de eerste groepstraining van de Eindhovenaren dit kalenderjaar.

Maandag reist PSV af naar Malta, waar het twee oefenwedstrijden zal spelen. Dinsdag is Hibernians FC, de koploper in de Premier League van Malta, de opponent. Vier dagen later willen de Eindhovenaren nog een vriendschappelijk duel afwerken, maar de tegenstander is nog niet bekend.

Isimat-Mirin
Nicolas Isimat-Mirin mag niet vertrekken bij PSV. Belgische media meldden dat Standard Luik de 24-jarige Franse verdediger graag zou willen inlijven. Technisch manager Marcel Brands van de Eindhovenaren stelt echter dat een transfer onbespreekbaar is. Hij verwacht geen in- en uitgaande transfers, waardoor PSV het met de huidige groep gaat doen in de tweede seizoenshelft.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.