Willem II-pechvogel Abubakar breekt kuitbeen op tweede veldtraining

Reacties

De voorbereiding is nog maar nauwelijks begonnen, of hij zit er voor Willem II-aanvaller Asumah Abubakar alweer op. De aanvaller heeft op de training van dinsdag zijn kuitbeen gebroken en moet geopereerd worden.

Willem II-pechvogel Abubakar breekt kuitbeen op tweede veldtraining

De twintigjarige Ghanese Portugees bleef tijdens een positiespel op de tweede veldtraining van deze voorbereiding bij het maken van een draai met zijn voet in het veld haken en moest daarop het veld verlaten. De Tilburgers hebben nu bekendgemaakt dat hij daarbij zijn kuitbeen heeft gebroken en woensdag onder het mes moet. Abu mist nu sowieso de rest van de voorbereiding én de eerste wedstrijden van het nieuwe Eredivisieseizoen.

De blessure komt trainer Erwin van de Looi bijzonder slecht uit. Hij kon tijdens de eerste dagen van het seizoen toch al beschikken over een zeer smalle selectie. Zo stonden er na het uitvallen van Abubakar dinsdag slechts twee keepers, dertien contractspelers en één proefspeler op het veld. Zaterdag wacht al de eerste oefenwedstrijd, tegen de amateurs van RKDSV. (Dolf van Aert)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.