Wijnaldum bevestigt: 'Maandag teken ik nieuw contract'

Reacties

De kogel is door de kerk. PSV-aanvoerder Georginio Wijnaldum tekent maandag zijn nieuwe contract bij PSV. Dat bevestigde hij na de gewonnen competitiewedstrijd bij Willem II (1-3).

Wijnaldum bevestigt: 'Maandag teken ik nieuw contract'

Nog tijdens het WK kwam naar buiten dat Wijnaldum bij terugkomst uit Brazilië zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis zou gaan zetten, maar later verklaarde de middenvelder dat er nog wat plooien moesten worden gladgestreken. 'De puntjes staan eindelijk op de 'i', maandag teken ik mijn nieuwe contract', lachte Wijnaldum voor de camera van FOX Sports.

Volgens hem betekent dat normaliter ook dat hij het komende seizoen nog in Eindhoven speelt. 'Daar ga ik wel van uit. Al kan er altijd een club komen die veel geld wil betalen, misschien dat PSV me dan wil verkopen. Maar ik ben hier blij, ben altijd goed behandeld en heb het naar mijn zin. Dus ik denk dat ik blijf, anders teken ik niet bij.' Of er een clausule in zijn contract zat die een transfer mogelijk maakt, wilde hij niet zeggen.

Over de wedstrijd bij Willem II was hij wat minder tevreden. 'We straffen twee fouten van Willem II direct af, maar daarna geven we die tegengoal makkelijk weg. Als je er zelf al twee hebt gemaakt is dat niet zo erg, maar stel dat dat gebeurt bij 0-0. Dan kom je met 1-0 achter en maak je het jezelf heel moeilijk. Na die 2-1 gingen zijn erin geloven en kregen we het nog moeilijk.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.