Wigan Athletic heeft geld voor Te Vrede bij elkaar

Reacties

Een overgang van Mitchell Te Vrede naar Engeland komt steeds dichter bij. Wigan Athletic heeft zich officieel gemeld bij Feyenoord.

Wigan Athletic heeft geld voor Te Vrede bij elkaar

De club uit het Championship maakte eerder al zijn interesse bekend en zocht geld om de spits te kunnen overnemen. The Latics hebben dat bedrag nu bij elkaar en hopen de deal snel te kunnen afronden, hoewel Te Vrede zelf ook nog een akkoord moet bereiken.

Feyenoord gaf eerder al aan te willen meewerken aan een vertrek van Te Vrede. Nog altijd staat Mike Havenaar klaar als vervanger. De lange aanvaller houdt momenteel in Japan zijn conditie op peil, nadat hij zijn contract bij het Spaanse Córdoba liet ontbinden.

Havenaar wil graag naar De Kuip, waar hij dan zal worden herenigd met Fred Rutten, onder wie hij werkte bij Vitesse. Feyenoord heeft nog wel concurrentie van een aantal clubs uit de Japanse J-League. Overigens kan Feyenoord niet meteen beschikken over Havenaar. Als Japanner zal hij een tewerkstellingsvergunning moeten aanvragen.

Een vertrek van Te Vrede zou voor Feyenoord de derde uitgaande transfer betekenen tijdens deze transferwindow. Eerder vertrokken Ruben Schaken (Inter Baku) en Wesley Verhoek (Go Ahead Eagles) uit De Kuip.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.