Feyenoord denkt toch na over transfer Te Vrede

Reacties

Feyenoord overweegt toch een mogelijk vertrek van Mitchell Te Vrede. De Rotterdammers wilden in eerste instantie niet meewerken aan een transfer van de spits, voor wie veel interesse uit binnen- en buitenland bestaat. Nu Mike Havenaar in beeld is, denkt de club toch na Te Vrede een vertrek te gunnen.

Feyenoord denkt toch na over transfer Te Vrede

De pinchhitter is ongelukkig als bankzitter, nadat hij begin dit seizoen veel had gescoord en lange tijd clubtopscorer was geweest. Daarna verloor hij zijn plek aan Colin Kazim- Richards.

Te Vrede kwam dit seizoen tot vijf goals in zijn dertien competitieduels. De spits, die nog tot medio 2016 onder contract staat in De Kuip, maakte die vijf goals allemaal in de eerste acht Eredivisie-duels van Feyenoord.

Tijdens de zomer zag Feyenoord-coach Fred Rutten in Havenaar – bij Vitesse goed voor 26 goals in 79 competitieduels – níét de vervanger van Graziano Pellè, maar een nummer 9,5. Er is overigens volop interesse voor de transfervrije aanvaller. Behalve Feyenoord hebben Yokohama F. Marinos, Werder Bremen, Levante en twee Chinese clubs navraag gedaan. Havenaar kiest waarschijnlijk tussen de Eredivisie en de J-League. Vanwege zijn privésituatie denkt hij serieus erover terug naar Japan te gaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.