West Bromwich Albion ontslaat manager Irvine

Reacties

West Bromwich Albion heeft manager Alan Irvine ontslagen. De 56-jarige Schot was pas zeven maanden in dienst bij de huidige nummer zestien van de Premier League.

West Bromwich Albion ontslaat manager Irvine

De sportieve problemen van The Baggies werden Irvine na negentien speelronden fataal. Afgelopen zondag op bezoek bij Stoke City (2-0) incasseerde West Bromwich Albion de derde nederlaag op rij, de tiende verliespartij van dit seizoen.

Irvine is na Neil Warnock, die pas ontslagen werd bij Crystal Palace, de tweede manager die tijdens dit Premier League-seizoen voortijdig uit zijn functie is ontheven. De clubleiding noemt het ontslag van Irvine pijnlijk, maar wel een noodzakelijke beslissing.

Vooralsnog neemt assistent-manager Rob Kelly de honneurs waar. Kelly is de eindverantwoordelijke voor de nieuwjaarswedstrijd van donderdag tegen West Ham United. De leiding van West Bromwich Albion is de zoektocht naar een permanente vervanger begonnen en volgens diverse Engelse media is Tim Sherwood, voormalig manager van Tottenham Hotspur, favoriet voor de vacante trainerspost.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.