Werder Bremen rekent op redder Pizarro (37)

Reacties

De keuze opnieuw in zee te gaan met Claudio Pizarro heeft zich uitbetaald voor Werder Bremen, dat goede hoop heeft de spits te behouden. De Peruviaan houdt het spannend.

Werder Bremen rekent op redder Pizarro (37)

'Ik kan niets zeggen', was de reactie van Pizarro toen hij maandag Bremen achter zich liet voor zijn zomervakantie. Maar de clubleiding van Werder heeft er vertrouwen in dat de 37-jarige spits ook komend seizoen voor Die Hanseaten speelt.

'We zitten in de laatste fase en zullen alles te zijner tijd bekend maken', vertelde technisch directeur Thomas Eichin tegen het Duitse Sport1. 'Ik ga ervan uit dat het er goed uitziet en dat Claudio blijft.'

Financieel is er geen probleem Pizarro langer aan zich te binden na de handhaving in de Bundesliga. De bekerstrijd – Werder kwam tot in de halve finale- heeft extra miljoenen opgeleverd. Bovendien is de Peruviaan toegezegd dat hij een afscheidsduel krijgt in het Weserstadion.

Pizarro heeft zich niet alleen laten gelden als goalgetter sinds hij in september de lokroep van zijn oude club beantwoordde. De inmiddels Bundesliga-topscorer aller tijden van Werder speelt ook een belangrijke rol in de kleedkamer. Mede daarom wordt veel gedaan hem te houden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.