Wenger bevestigt bod van Man Utd op Vermaelen

Reacties

Arsenal-manager Arsène Wenger heeft bevestigd dat Manchester United graag de Belg Thomas Vermaelen overneemt. De Franse coach verwacht bovendien dat de Engelse recordkampioen zich onder leiding van Louis van Gaal weer gaat melden in de Engelse titelrace.

Wenger bevestigt bod van Man Utd op Vermaelen

Arsenal en Wenger denken na over het bod van United. De blessuregevoelige Belg ligt nog vast tot medio 2015 en verklaarde zelf al aan speeltijd toe te willen komen. 'Hij zou ons inderdaad kunnen verlaten', vertelde Wenger na het bevestigen van de toenadering. 'Hij moet nu echt gaan spelen. Het is voor ons moeilijk om dan dwars te liggen', refereerde de coach aan de wens van Vermaelen en het feit dat zijn verbintenis volgend jaar zomer afloopt. De Belg wil immers nog niet bijtekenen.

Terwijl een vertrek van Vermaelen goed mogelijk is, sluit Wenger niet uit dat er nog meer versterkingen worden gehaald. Alexis Sánchez, Mathieu Debuchy, Calum Chambers en doelman David Ospina kwamen al richting Londen. 'Er zijn nog ruim drie weken te gaan tot de transferperiode sluit. We hebben nu een goed team, maar de mogelijkheid is er zeker dat er nog wat bijkomt.'

De Duitse internationals van Arsenal, Per Mertesacker, Mesut Özil en Lukas Podolski, zullen pas op 11 augustus terugkeren na een vakantie. Wenger gaf al eerder aan dat zij de competitiestart missen. In het komende seizoen hoopt de Fransman met Arsenal weer een gooi te doen naar de titel. 'We deden lang mee vorig seizoen. Nu hebben we ons ook nog versterkt, hetgeen we zondag tegen Manchester City in de strijd om het Community Shield kunnen tonen. Er zullen zeker zes teams meedingen naar de titel. Wij ook. En United? Natuurlijk komen die terug', besloot Wenger over de ploeg van Louis van Gaal. Of dat dan met Vermaelen is moet de komende periode blijken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.