Watford gaat niet verder met Sánchez Flores

Reacties

Watford moet op zoek naar een nieuwe trainer. Quique Sánchez Flores vertrekt al na een seizoen bij de Premier League-club.

Watford gaat niet verder met Sánchez Flores

Sánchez Flores leidde Watford als gepromoveerde club naar een veilige plek in de middenmoot. Vooral in de eerste seizoenshelft maakten The Hornets indruk, maar na de jaarwisseling won Watford nog maar vier duels met de huidige dertiende plaats als gevolg.

Het heeft de club doen besluiten de samenwerking met Sánchez Flores niet te verlengen. De club maakt ook melding van een verschil van inzicht met de trainer. Na het duel met Sunderland van zondag neemt Sánches Flores afscheid van Watford, waar de Nederlanders Steven Berghuis en Nathan Aké actief zijn.

De Spanjaard was eerder werkzaam voor onder meer Getafe, Atlético Madrid, Valencia en Benfica. De verwachting is dat Watford voor Walter Mazzarri kiest als opvolger van Sánchez Floris. Sinds zijn ontslag halverwege vorig seizoen bij Internazionale zit Mazzarri zonder club. Hij was eerder werkzaam bij onder meer Napoli en Sampdoria.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.