Wang wil Fontein voor drie jaar als algemeen directeur

Reacties

De maand januari moet bij ADO Den Haag dan eindelijk voor duidelijkheid zorgen. Achter de schermen is de soap rond de Chinese overname door United Vansen nog altijd in volle gang. Algemeen directeur Maarten Fontein zal op 18 januari afreizen naar China en hoopt dat de deal vóór die tijd is beklonken.

Wang wil Fontein voor drie jaar als algemeen directeur

'Het doel is in die week concrete zaken te bespreken over de nabije toekomst, omdat het geld dan hopelijk binnen is', aldus Fontein deze week in VI. Fontein ontvouwde onlangs tijdens zijn ontmoeting met United Vansen-baas Hui Wang in Madrid zijn visie voor de komende jaren. De Chinees hoorde het aan en gaf Fontein zijn vertrouwen. Als de deal rondkomt, zal de Hagenaar de komende drie jaar als beleidsbepaler in de Hofstad werkzaam zijn.

Fontein is sinds 1 september actief in Den Haag. De eerste maanden was hij interim-directeur, die onder meer met zijn ervaring als zakenman in China de transactie verder moest begeleiden. ‘Ik snap dat alle ogen op de overname zijn gericht, maar voor mij was er veel meer dan alleen het Chinese verhaal', aldus Fontein. 'Als ADO verder wil, dan moet de organisatie verbeterd worden. Met een duidelijke structuur, met één gedachtegoed. Op dat vlak valt enorm veel winst te boeken.’

Deze week pakt VI groot uit met het dossier De Chinese Soap. In een uitgebreid artikel staan alle details over de mogelijke overname van ADO Den Haag door United Vansen.

Voor een overzicht van alle spraakmakende columns en de volledige inhoud van VI 2 klik hier. Het nieuwe nummer direct bestellen zonder verzendkosten te betalen?
Dat kan. Bestel voor 17.00 uur nog, dan wordt uw VI dezelfde dag nog verstuurd en heeft u de nieuwe editie de volgende dag al binnen.

Lees via VI Premium het hele verhaal.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.