VI pakt uit met de Chinese Soap bij ADO Den Haag

Reacties

Wat is er gebeurd met ADO Den Haag sinds de Chinees Hui Wang zich meldde om de club over te nemen? Komt de club nu wel of niet in Chinese handen? Is het een grap, luchtfietserij of gaat het allemaal alsnog goedkomen? En hoe komt het dat keer op keer deadlines worden overschreden?

VI pakt uit met de Chinese Soap bij ADO Den Haag

Voetbal International pakt vandaag exclusief uit met het grote dossier De Chinese Soap. In liefst negen pagina’s worden alle hoofdstukken van het bijzondere verhaal beschreven. Tenminste, de passages A tot en met W. De laatste onderdelen zullen in de komende dagen en weken volgen als de climax nadert.

Eind maart begon de soap vol intriges, verwachtingen en teleurstellingen. Het was het moment dat grootaandeelhouder Mark van der Kallen (rechts op foto) samen met Paul Beijersbergen (links) met Wang, eigenaar van het sportmarketingbedrijf United Vansen, overeenstemming bereikte over de overname van de aandelen van ADO Den Haag.

Wat volgde waren maanden vol bijzondere verhalen. Een deel kwam aan het licht, maar er waren ook veel opvallende anekdotes en ontwikkelingen die tot dit verhaal geheim zijn gebleven. Zoals de komst van Oekraïners, Amerikanen en Duitsers naar de Hofstad, het uitblijven van een bankgarantie, een bezoek van Van der Kallen en Beijersbergen aan het imposante kantoor van Wang in China, bizarre afspraken over deadlines, flirts met Real Madrid en meer.  Vandaag in VI het hele dossier, met de laatste inzichten van de verschillende hoofdpersonen.

Voor een overzicht van alle spraakmakende columns en de volledige inhoud van VI 2 klik hier. Het nieuwe nummer direct bestellen zonder verzendkosten te betalen?
Dat kan. Bestel voor 17.00 uur nog, dan wordt uw VI dezelfde dag nog verstuurd en heeft u de nieuwe editie de volgende dag al binnen.

Lees via VI Premium het hele verhaal.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.