Waar is de VAR? Thuram grijpt tegenstander bij de edele delen

Reacties

Marcus Thuram is woensdag na een absurde actie ontsnapt aan een rode kaart. Grote vraag is vooral waarom de VAR niet in actie kwam, nadat de Inter-spits Stefan Savic bij zijn kruis had gegrepen.

Waar is de VAR? Thuram grijpt tegenstander bij de edele delen
Atlético Madrid
Atlético Madrid
ns
2 - 1
Internazionale
Internazionale

Atlético Madrid en Inter zijn dankzij een laat doelpunt van Memphis Depay aan het verlengen. In de eerste helft van de bijgetrokken speeltijd kreeg Thuram het bij een inworp aan de stok met Savic, die zijn tegenstander op de lip zat. Thuram was daar niet van gediend en greep met zijn hand naar de edele delen van Savic, om er vervolgens even in te knijpen.

Savic ging kermend van de pijn naar de grond en Thuram deed alsof hij zich van geen kwaad bewust was. De arbitrage had niets gezien en greep dan ook niet in; gek genoeg deed ook de VAR dat niet. Simone Inzaghi had de beelden waarschijnlijk wél gezien, want kort nadat Thuram zich had misdragen, werd de spits gewisseld door zijn trainer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.