VVV-Venlo hoopt op verkoop WK-ganger Nwofor

Reacties

VVV-Venlo heeft verheugd gereageerd op de selectie van Uche Nwofor (22) voor het WK. De aanvaller, die afgelopen seizoen op huurbasis bij SC Heerenveen amper aan bod kwam,  is opgenomen in de selectie van Nigeria.

VVV-Venlo hoopt op verkoop WK-ganger Nwofor

Nwofor (op de foto met Gevero Markiet van FC Utrecht) staat nog een jaar onder contract in Venlo, verlenging is financieel geen optie voor VVV. Ook de speler zelf heeft zijn zinnen gezet op een snel vertrek uit De Koel.

'Uche zou voor onze ploeg absoluut een welkome kracht zijn komend seizoen, maar het is voor alle partijen goed als hij nu wordt verkocht', weet ook directeur Marco Bogers van VVV.

Bogers: 'En dat scenario is het meest realistisch. Volgens de zaakwaarnemer van Uche is er volop belangstelling. Laten we hopen dat hij geïnteresseerde clubs tijdens het WK over de streep trekt.' Overigens telt de Nigeriaanse WK-selectie ook nog twee ex-VVV'ers: Michael Uchebo en Ahmed Musa.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.