VVV-Venlo wil op oorlogssterkte naar Eredivisie

Reacties

VVV-Venlo is druk bezig met het vormgeven van de selectie voor volgend seizoen. De promovendus voert met diverse spelers gesprekken over een nieuw contract om zo sterk mogelijk de Eredivisie in te gaan.

VVV-Venlo wil op oorlogssterkte naar Eredivisie

VVV is al mondeling akkoord met Jerold Promes, die dit seizoen slechts één competitiewedstrijd miste. De centrale verdediger hoeft alleen nog maar een handtekening te zetten onder een nieuw contract bij de kampioen van de Jupiler League.

Daarnaast hoopt VVV ook verdediger Moreno Rutten, middenvelder Jonathan Opoku en doelman Delano van Crooij langer aan zich te binden. Zijn broer Vito van Crooij verlengde in november al zijn contract bij de Limburgers. 

Huurlingen Maarten de Fockert en Joey Sleegers keren terug bij respectievelijk SC Heerenveen en NEC, terwijl ook afscheid wordt genomen van Cendrino Misidjan, Leandro Resida en Tim Receveur.

VVV, dat voor het eerst sinds het seizoen 2012/2013 weer in de Eredivisie uitkomt, meldt nog niks over het eventueel aantrekken van nieuwe spelers. Maandag werd wel bekend dat Dragi Gudelj, het broertje van ex-Ajacied Nemanja Gudelj, op proef is.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.