Vroege uitbetaling bij TOTO: ontdek in deze Europese week de voordelen

ADVERTORIAL - Het is de week van de waarheid in de Europese toernooien, nog even en dan is duidelijk wie de finalisten zijn in de Champions League en Europa League. Door mee te spelen bij TOTO kun jij met extra spanning genieten van het spektakel. Het uitgebreide aanbod van TOTO is sinds kort verrijkt met een nieuwe functionaliteit die jou voordeel kan opleveren: de vroege uitbetaling!

Vroege uitbetaling bij TOTO: ontdek in deze Europese week de voordelen
© Pro Shots
PSG
PSG
0 - 1
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

Het principe van de vroege uitbetaling is eenvoudig. Heb jij op een overwinning van een van de twee clubs uit de geselecteerde wedstrijden ingezet, dan is jouw weddenschap al winnend op het moment dat de club naar keuze een voorsprong van minstens twee doelpunten in handen heeft. Het maakt niet uit hoe lang er dan nog te spelen is en wat er na de vroege uitbetaling nog gebeurt in de wedstrijd.

Een voorbeeld: stel jij zet in op een overwinning van Paris Saint-Germain tegen Borussia Dortmund vanavond in de halve finale van de Champions League. PSG komt op voorsprong en verdubbelt even later de marge naar 2-0. Op dat moment kun jij al juichen, de weddenschap is winnend en wordt door TOTO al afgehandeld. Jij krijgt de volledige winst.

TOTO selecteert de wedstrijden waar jij gebruik kunt maken van de vroege uitbetaling. Deze midweek is er natuurlijk gekozen voor de grootste Europese wedstrijden, namelijk de returns in de halve finale van de Champions League en de terugwedstrijden in de halve finale van de Europa League.

Dinsdag:
21.00 uur: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund

Woensdag:
21.00 uur: Real Madrid - Bayern München

Donderdag:
21.00 uur: Bayer Leverkusen - AS Roma
21.00 uur: Atalanta - Olympique Marseille

Wat verwacht jij van bovenstaande wedstrijden? In de Champions League moet Paris Saint-Germain in eigen huis wat rechtzetten na de 1-0 nederlaag van vorige week bij Borussia Dortmund. Het eerste duel tussen Real Madrid en Bayern München was een waar spektakelstuk. Na een geweldige voetbalavond stond er in München bij het eindsignaal 2-2 op het scorebord.

Welkomstactie (24+)
Voor het duel tussen Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund biedt TOTO vandaag ook een speciale welkomstactie aan, die beschikbaar is voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Daarbij komen Free Bets ter waarde van 50 euro beschikbaar na een eerste inzet van minstens 10 euro op deze Champions League-kraker. De quotering bij de weddenschap van minstens 10 euro moet minimaal 1.50 zijn. Meespelen met die fraaie actie kan hier.

Geniet met extra spanning van het spektakel in de grootste Europese toernooien door mee te spelen bij TOTO. Veel plezier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's