Vormer: 'Grootste teleurstelling uit mijn carrière'

Reacties

Ondanks twee goals voor Club Brugge, waaronder een omhaal, noemde Ruud Vormer de verloren wedstrijd tegen AA Gent (2-3) zonder twijfel het dieptepunt uit zijn carrière.

Vormer: 'Grootste teleurstelling uit mijn carrière'

De middenvelder stond het hele jaar met Club Brugge aan kop in de Belgische Eerste Klasse en was met zijn sterke spelhervattingen van grote waarde voor de ploeg die werd gezien als titelfavoriet. Maar in de play-offs veranderde alles. AA Gent deelde zondag de mokerslag uit. Dit is de grootste teleurstelling uit mijn carrière', liet hij weten aan Het Nieuwsblad.

'Met die twee goals koop ik helemaal niks. Dit is zo jammer. Wij gingen voor de eerste prijs, niet voor de tweede of derde. Die beker was ook mooi, maar dit was het waar we een heel jaar naartoe hadden gewerkt. Het was money time, maar nu is het gewoon klaar. Het is gedaan voor de titel', concludeerde hij.

Landstitel
Benito Raman kopte vlak voor tijd de winnende binnen voor AA Gent, dat door het gelijkspel van Anderlecht tegen Standard Luik (1-1) afstevent op zijn eerste landstitel ooit. 'Geen titel pakken zou geen ontgoocheling zijn', aldus de matchwinner. 'Zelfs een derde plaats zou dat niet zijn na zo'n mooi seizoen.'

Voorzitter Ivan De Witte liet onlangs weten dat Gent nog steeds de titel niet ambieerde. Opmerkelijk, gezien de koppositie. Raman: 'En om eerlijk te zijn, denk ik dat we wel iets meer kunnen doen in de Europa League dan in de Champions League. Maar natuurlijk gaan we nu voluit voor de titel.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.