Club Brugge mist koppositie, Anderlecht terug in de race

Reacties

Club Brugge heeft verzuimd de koppositie in België over te nemen van AA Gent. Met Ruud Vormer weer terug in de ploeg werd van Anderlecht verloren (3-1).

Club Brugge mist koppositie, Anderlecht terug in de race

Sterker nog, door de overwinning is Anderlecht weer helemaal terug in de titelrace. Andy Najar scoorde al na 44 seconden. De beste kansen waren daarna voor Brugge, maar Aleksandar Mitrovic kopte kort na rust vanuit een corner de tweede binnen namens de Brusselaars. Lior Refaelov deed daarna wat terug.

Gouden Schoen
Dennis Praet kreeg voor de wedstrijd uit handen van vroegere clubcoryfeeën Paul Van Himst, Rob Rensenbrink en Jan Mulder de Gouden Schoen uitgereikt. Voor de beste voetballer van België. Hij zette vlak voor tijd de kers op de taart met de 3-1. Stefano Denswil (Brugge) en Bram Nuytinck (Anderlecht) zagen het allemaal gebeuren vanaf de bank.

Vrijdag had koploper AA Gent al 1-1 gespeeld tegen Charleroi, maar Club Brugge kon dus niet profiteren. AA Gent staat nu met 43 punten bovenaan, op twee punten gevolgd door de Bruggelingen en Anderlecht. Beide achtervolgers ontvangen Gent nog thuis.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.