Vorm: 'Zelfs bij wedstrijd van mijn leven blijft Hugo staan'

Reacties

Michel Vorm (31) staat aan de vooravond van zijn Europese debuut voor Tottenham Hotspur. De afgelopen zomer van Swansea City overgekomen doelman kent zijn lot echter: hij is en blijft voorlopig tweede keuze.

Vorm: 'Zelfs bij wedstrijd van mijn leven blijft Hugo staan'

'Zelfs als ik de wedstrijd van mijn leven keep, zal ik Hugo er niet direct uitspelen', vertelt de voormalige doelman van FC Utrecht in de Engelse pers voorafgaand aan het weerzien met Asteras Tripolis. In Londen verloren de Grieken met 5-1, maar moest Lloris voortijdig naar de kant met een rode kaart.

De kans die Vorm krijgt door de schorsing voor zijn Franse concurrent, zal weinig veranderen. 'Dat weet ik ook. Kijk naar Hugo, hij doet het goed. Als een doelman het één wedstrijd goed doet, ga je het niet gelijk omgooien.'

Spijt heeft Vorm niet van het tekenen tot medio 2018. 'Zelfs nu ik geen vaste waarde ben niet. Toen ik in 2011 naar Swansea ging, vroeg iedereen in Nederland me ook wat ik ging doen. Misschien is de situatie nu anders, maar ik houd wel van een uitdaging', besluit de doelman van Tottenham, dat poule C met Besiktas aanvoert. Beide ploegen hebben vijf punten, Asteras volgt met vier en Partizan Belgrado is laatste met een punt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.