Vorm dreigt basisplaats tegen Koeman weer kwijt te raken

Reacties

Na drie basisplaatsen op rij in de Premier League moet Michel Vorm aanstaande zaterdag op bezoek bij het Southampton van Ronald Koeman mogelijk weer plaatsnemen op de bank van Tottenham Hotspur. Hugo Lloris is zo goed als hersteld van de knieblessure die Vorm een kans bood onder de lat van Spurs.

Vorm dreigt basisplaats tegen Koeman weer kwijt te raken

Lloris viel een maand geleden al na vier minuten geblesseerd uit tegen Leicester City (4-3). Vorm maakte als vervanger van de Fransman vervolgens zijn eerste minuten in de Premier League voor Tottenham, maar dreigt uitgerekend in het Nederlands getinte duel met de ploeg van Koeman weer op de bank te belanden. Manager Mauricio Pochettino vertelde donderdag dat Lloris dicht tegen een rentree aanzit.

De wedstrijd van zaterdag (13.45 uur) is belangrijk in de strijd om Europees voetbal. Tottenham staat zesde met 57 punten, op één punt gevolgd door Southampton. De twee clubs lijken genoegen te moeten nemen met een ticket voor de Europa League, en dat zorgde op White Hart Lane voor de nodige speculatie. Lloris zou wegens het uitblijven van Champions League-voetbal willen vertrekken.

Pochettino verwees de berichtgeving van The Guardian naar het rijk der fabelen. 'Dat zijn slechts geruchten. Lloris wil in de Champions League spelen, maar wel hier met Tottenham. Dat is zijn droom. Er klopt niets van, er is wat dat betreft geen verandering gekomen in de situatie. Hij heeft het hier naar zijn zin', aldus de Argentijn over Lloris, die in juli nog een vijfjarig contract tekende.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.