Vorm mag hopen op confrontatie met Vlaar

Reacties

Michel Vorm staat waarschijnlijk voor zijn tweede competitieduel in de basis bij Tottenham Hotspur. Eerste doelman Hugo Lloris is nog steeds niet hersteld van een knieblessure.

Vorm mag hopen op confrontatie met Vlaar

Vorm begon vorige week zondag voor het eerst sinds zijn komst naar Londen aan een Premier League-wedstrijd, vanwege de kwetsuur van de Franse international. Op bezoek bij Burnley hield de Nederlander zijn doel schoon en eindigde het duel in 0-0.

The Guardian meldt dat Lloris ook voor de thuiswedstrijd van zaterdag tegen Aston Villa een serieus twijfelgeval is, waardoor Vorm het mogelijk mag opnemen tegen zijn landgenoten Ron Vlaar en Leandro Bacuna. Lloris heeft deze week de training nog niet hervat, omdat zijn kniewond nog niet voldoende is hersteld. Hij miste daardoor ook al de interlands met Frankrijk in eigen land tegen Brazilië (1-3) en Denemarken (2-0).

Vorm verdedigde namens Tottenham Hotspur twee keer het doel in de Premier League (waarvan één keer als invaller), driemaal in de strijd om de FA Cup en keepte vijf wedstrijden in het League Cup-toernooi. Uitgerekend in de finale tegen Chelsea (2-0 nederlaag) passeerde manager Mauricio Pochettino hem.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.