Voormalig Feyenoord-held Guidetti maakt op fraaie wijze eerste goal in Duitsland

Reacties

John Guidetti weet weer wat scoren is. Voor het eerst sinds 19 april 2019 scoorde de oud-Feyenoorder weer eens in een officiële wedstrijd.

Voormalig Feyenoord-held Guidetti maakt op fraaie wijze eerste goal in Duitsland
Hannover 96
Hannover 96
3 - 1
Holstein Kiel
Holstein Kiel

In januari maakte Guidetti de overstap van Alavés naar Hannover 96, dat de 27-jarige Zweed de rest van dit seizoen huurt en een optie tot koop bedongen heeft. In de Tweede Bundesliga hoopte hij weer in beeld te komen voor de nationale ploeg. Komende zomer wil Guidetti namelijk mee naar het EK.

Guidetti slaagde er in de eerste drie wedstrijden in dienst van Hannover 96 niet in te scoren, maar in het vierde duel was het wél raak. In de elfde minuut kopte hij al duikend een voorzet van Sebastian Jung binnen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In het seizoen 2011/12 maakte Guidetti als speler van Feyenoord veel indruk. De van Manchester City gehuurde spits scoorde 20 keer in 23 duels. Vooral zijn hattrick tegen Ajax maakte van hem een publiekslieveling. De jonge Zweed werd een grote toekomst voorspeld, maar maakte de hooggespannen verwachtingen niet waar.

Na omzwervingen bij Stoke City, Celtic en Celta de Vigo kwam Guidetti in januari bij Alavés terecht. Na een half jaar werd hij zelfs definitief overgenomen, maar een groot succes werd zijn avontuur in Baskenland niet. Daardoor koos hij recent voor Hannover 96, waar hij dus nu zijn eerste doelpunt binnen heeft.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.