Voormalig De Boer-banneling Brozovic verlengt bij Inter

Reacties

Marcelo Brozovic heeft zijn contract bij Internazionale verlengd tot medio 2021. Dat is opmerkelijk, want aan het begin van dit seizoen werd de Kroaat nog uit de selectie gezet.

Voormalig De Boer-banneling Brozovic verlengt bij Inter

Dit gebeurde nadat Brozovic intern aan het bestuur liet weten niet meer voor Inter te willen spelen. De 24-jarige middenvelder hoopte eind augustus een transfer naar Juventus te forceren, maar ondanks zijn transferverzoek kwamen beide ploegen er niet uit. Door die situatie kwam Brozovic in een lastig parket te zitten.

Uiteindelijk toonde Brozovic zich na een fikse salarisverhoging op 31 augustus toch weer bereid om voor Inter te spelen. Daar stak toenmalig trainer Frank de Boer echter een stokje voor. De Nederlander gaf aan dat Brozovic op de training eerst maar eens moest laten blijken dat hij zich echt weer volledig op Inter focuste.

Omdat de Kroatische international vanaf 31 augustus inderdaad de juiste houding liet zien, haalde De Boer hem in oktober terug bij zijn selectie. Brozovic toonde als basisspeler in de laatste wedstrijden onder de ex-trainer van Ajax zijn meerwaarde, maar kon niet voorkomen dat De Boer vanwege de teleurstellende resultaten op straat werd gezet door Inter. Onder Stefano Pioli, de opvolger van De Boer, is Brozovic eveneens basisspeler. (Roy van den Berghe)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.