Zanetti geeft uitleg over clash De Boer en Brozovic

Reacties

Javier Zanetti, vice-president van Internazionale, heeft bevestigd dat Marcelo Brozovic overhoop ligt met Frank de Boer. De oorsprong van het conflict ligt bij de wissel van de middenvelder in de Europa League-wedstrijd tegen Hapoel Beer Sheva (0-2 nederlaag).

Zanetti geeft uitleg over clash De Boer en Brozovic

Brozovic krijgt dit seizoen nauwelijks speeltijd van De Boer, terwijl hij vorig seizoen een belangrijke kracht was. Tegen Hapoel startte de Kroaat in de basis, maar al in de rust besloot de Nederlandse trainer hem naar de kant te halen. In de kleedkamer liepen de gemoederen vervolgens hoog op, laat Zanetti weten in gesprek met Rai TV.

'Hij was niet blij met zijn wissel in de wedstrijd tegen Hapoel in de Europa League en wilde het stadion verlaten. Daarom is hij buiten de selectie gelaten voor de wedstrijd tegen Juventus. Er zijn duidelijke regels. De belangrijkste regel is dat je altijd respect moet hebben voor de club. Daarna komt de regel die zegt dat je altijd respect moet hebben voor je ploeggenoten. Hij heeft zich aan beide regels niet gehouden.'

Zanetti houdt de deur wel op een kier voor een terugkeer van Brozovic in het eerste van Inter. 'Als hij deel uit wil blijven maken van het project waar we aan bouwen dan moet hij zich aan die regels houden. Hij heeft alles in eigen hand.' De 23-jarige Brozovic liet zelf eerder al weten zich van geen kwaad bewust te zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.