Voetbalavonturier Manu keert terug naar Bulgarije

Reacties

Elvis Manu heeft met Botev Plovdiv een nieuwe club gevonden. De 28-jarige ex-Feyenoorder vertrok na enkel maanden alweer bij Wisla Krakow.

Voetbalavonturier Manu keert terug naar Bulgarije
© Pro Shots

In Bulgarije beleefde de aanvaller al eens een sterke periode als speler van Ludogorets. Manu speelde 57 wedstrijden voor de Bulgaarse topclub en scoorde daarin zestien keer. Hij werd in het seizoen 2020/21 met de club landskampioen en won een seizoen later de Bulgaarse Super Cup.

Botev Plovdiv heeft toegeslagen nu Manu mocht vertrekken bij Wisla Krakow. De voormalige jeugdinternational heeft een tweejarig contract getekend bij de huidige nummer vier van Bulgarije. Botev Plovdiv is voor Manu al zijn zesde nieuwe club sinds de zomer van 2017. Hij speelde in Turkije voor Gençlerbirligi en Akhisarspor en was in China actief bij Beijing Chengfeng.

De aanvaller uit de Feyenoord-opleiding verliet Nederland in 2015 na gespeeld te hebben voor Excelsior, SC Cambuur en Feyenoord. Manu verzilverde zijn ontwikkeling in de Eredivisie met een transfer naar Brighton & Hove Albion en werd door die club later verhuurd aan Huddersfield Town en Go Ahead Eagles.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.