Manu kan na vier maanden weer op zoek naar nieuwe club

Reacties

Elvis Manu kan op zoek naar een nieuwe club. Wisla Kraków heeft donderdag afscheid genomen van de 28-jarige aanvaller, die droomt van een kans in de Ghanese nationale ploeg.

Manu kan na vier maanden weer op zoek naar nieuwe club
© Pro Shots

Manu streek eind februari neer in Polen en tekende toen een contract tot het einde van het seizoen met een optie voor nog een jaar. De voormalig speler van Feyenoord was in elf duels twee keer trefzeker, maar kon degradatie van Wisla niet voorkomen. Nu scheiden de wegen van de voormalige jeugdinternational en de veertienvoudig kampioen van Polen.

Zo is Manu na vier maanden al weer toe aan zijn volgende avontuur. Sinds hij Feyenoord in 2015 verliet voor Brighton & Hove Albion, speelde hij behalve in Engeland en in Nederland ook in Turkije, China en Bulgarije. Zijn volgende stap zal een belangrijke zijn, aangezien Manu deze week nog liet weten te dromen van een kans bij Ghana richting het WK.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.