Vitesse zonder Bony en Van Ginkel richting Feyenoord

Het is nog hoogst onzeker of Vitesse zondag tijdens de topper tegen Feyenoord een beroep kan doen op Wilfried Bony en Marco van Ginkel. Beide spelers ontbraken vrijdag tijdens de training.

Vitesse zonder Bony en Van Ginkel richting Feyenoord

Bony, clubtopscorer met dertig doelpunten, kampt nog steeds met de kuitblessure die hij dinsdag tijdens de training opliep. Vitesse liet eerder weten zich vooralsnog geen zorgen te maken over de blessure van Bony. Donderdag liep de aanvaller voor zichzelf op het trainingsveld, terwijl de rest van de selectie vrij was.

Maar vrijdag moest de Ivoriaan verstek laten gaan bij de groepstraining. Ook Van Ginkel was daar niet bij; de middenvelder kampt met een hoofdblessure. Piet Velthuizen is juist weer hersteld van een hersenschudding en trainde vrijdagochtend mee op Papendal.

Toch is het nog niet zeker of de doelman zondagmiddag (16.30 uur) in actie kan komen tegen Feyenoord. Zijn hoogzwangere vrouw is dit weekeinde uitgerekend, waardoor de keeper zijn prioriteiten heeft gesteld. 'Het is een van de belangrijkste momenten in mijn leven. Het zou ook niet respectvol zijn richting mijn vriendin. Toch hoop ik deze week beide mee te maken.'

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen