Velthuizen vermoedelijk onder de lat tegen Feyenoord

De verwachting is dat Piet Velthuizen zondag onder de lat plaatsneemt bij Vitesse. De keeper hield aan de wedstrijd tegen Roda JC Kerkrade (3-3) een hersenschudding over, waardoor het meespelen onzeker was.

Velthuizen vermoedelijk onder de lat tegen Feyenoord

De artsen stellen dat Velthuizen goed herstelt en de keeper traint momenteel - weliswaar apart - in voorbereiding op de topper tegen de Rotterdammers, laat de Arnhemse club weten aan VI.

Wat Velthuizen wel nog kan weerhouden van spelen in De Kuip is de geboorte van zijn eerste kind. Zijn hoogzwangere vrouw is dit weekeinde uitgerekend, waardoor de keeper zijn prioriteiten heeft gesteld. 'Het is een van de belangrijkste momenten in mijn leven. Het zou ook niet respectvol zijn richting mijn vriendin. Toch hoop ik deze week beide mee te maken', liet hij eerder weten.

Vitesse staat momenteel tweede in de Eredivisie, met vijf punten achterstand op lijstaanvoerder Ajax. PSV en Feyenoord volgen de ploeg van trainer Fred Rutten met één punt minder. De tweede plek geeft recht op een ticket voor de voorronde van de Champions League.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen