Villas-Boas: 'Willen Bale hoe dan ook bij Spurs houden'

Gareth Bale lijkt zich deze jaargang bij Tottenham Hotspur definitief te hebben ontwikkeld tot een speler van wereldklasse, maar als het aan André Villas-Boas ligt betekent dat niet dat de Welshman ook meteen aan zijn laatste seizoen bezig is. De manager van The Spurs denkt dat Bale nog voldoende groeimogelijkheden heeft bij de Londense club.

Villas-Boas: 'Willen Bale hoe dan ook bij Spurs houden'

'Ik denk dat een speler zich het beste kan ontwikkelen in de Premier League. Volgens mij denkt Gareth er ook zo over. We hebben in mijn ogen de beste competitie van de wereld', aldus Villas-Boas, die zich ervan bewust is dat Bale veel geld kan opleveren.

Zo zou Real Madrid miljoenen uit willen geven voor Bale, maar Villas-Boas zit niet te wachten op een transfer van zijn sterspeler. 'We willen Gareth hoe dan ook bij Tottenham houden. Ik heb eerder al verteld dat het erg lastig zaken doen is met onze voorzitter. We willen onze beste spelers behouden om onze doelen te bereiken.'

In competitieverband was Bale dit seizoen al vijftien keer trefzeker in 23 duels, waarmee hij zijn productiefste jaargang in zijn loopbaan beleeft. Ook scoorde hij vier keer in andere competities namens Tottenham, waarmee Bale zondagmiddag (17.00 uur) in de Noord-Londense derby aantreedt tegen Arsenal.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen