Villarreal verhuurt tegenvallende Ünal alweer

Reacties

Het avontuur van Enes Ünal bij Villarreal is niet bepaald geworden wat hij ervan gehoopt had. De Turkse aanvaller wordt alweer verhuurd. Via een bijzondere constructie komt hij tot het einde van het seizoen uit voor Levante, de huidige nummer elf van Spanje.

Villarreal verhuurt tegenvallende Ünal alweer

Ünal speelde zich afgelopen seizoen als Manchester City-huurling bij FC Twente in de kijker. Met achttien competitiegoals in 32 optredens trok hij de aandacht van Villarreal, dat uiteindelijk veertien miljoen euro aan de Engelsen betaalde voor de Turkse aanvaller.

In La Liga kon Ünal zijn belofte niet inlossen. In tien officiële duels (510 minuten) was hij maar één keer trefzeker.

Levante en Villarreal hebben akkoord gekregen om de huurdeal per direct, voordat de markt weer opengaat, te laten plaatsvinden. Levante kampt immers met blessures van Nano Mesa en Roger Marti, waardoor Ünal nu al tijdelijk mag overstappen. Villarreal maakt tevens bekend dat er geen optie tot koop in de deal is opgenomen en dat Ünal vanaf 1 januari waar nodig teruggehaald kan worden.

Bij Villarreal, de huidige nummer zes, beschikt Ünal nog over een verbintenis tot medio 2022. Voordat de jonge Turk indruk maakte in Enschede, deed hij dat op huurbasis ook al bij NAC Breda.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.