Vierdeklasser laat ontevreden Advocaat schrikken

Reacties

Sunderland heeft zich geplaatst voor de derde ronde van het toernooi om de League Cup, maar makkelijk ging het niet tegen vierdedivisionist Exeter City. De 6-3 zege zal Dick Advocaats roep om versterking alleen maar doen toenemen.

Vierdeklasser laat ontevreden Advocaat schrikken

Want in de eerste drie competitieduels die Sunderland afwerkte was de defensie al de achilleshiel van de ploeg en dat was tegen Exeter niet anders, bleek wel uit de drie goals die de ploeg van Advocaat incasseerde. Eerder vandaag deed de manager een uitdrukkelijk beroep op zijn directie om zijn selectie van een impuls te voorzien.

De clubleiding heeft nu zelf gezien hoe hoog de nood is voor Advocaat, die Patrick van Aanholt in de basis opstelde. Sunderland gaf namelijk een 2-0 voorsprong weg, kwam vervolgens weer op 3-2 waarna het de vierdedivisionist weer langszij liet komen. Pas daarna beslisten The Black Cats het duel.

Jack Rodwell (2x), Jermain Defoe (3x) en Duncan Whatmore verzogden de doelpunten voor Sunderland. Na nederlagen tegen Leicester City (4-2) en Norwich City (3-1) en een remise tegen Swansea City (1-1) staat Sunderland gedeeld laatste in de competitie. Zaterdag wacht een uitduel met Aston Villa.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.