Lens: 'Ik heb twee assists gegeven, hopelijk scoor ik nu zelf'

Reacties

Het Sunderland van manager Dick Advocaat kende een dramatische seizoenstart, maar na de 1-1 remise tegen Swansea City is Jeremain Lens weer vol vertrouwen.

Lens: 'Ik heb twee assists gegeven, hopelijk scoor ik nu zelf'

Sunderland begon het seizoen met kansloze nederlagen tegen Leicester City (4-2) en Norwich City (1-3). Mede door een assist van Lens toonden The Black Cats zaterdag herstel tegen Swansea (1-1). 'Het is gevaarlijk om te zeggen dat het seizoen voor ons nu begonnen is, maar iedereen heeft een goed gevoel over deze wedstrijd', reageerde de 27-jarige Nederlander bij BT Sport.

'We moeten dit gevoel vasthouden', vervolgde Lens. 'Als we in de volgende wedstrijd ook dit niveau halen, dan denk ik dat wij iedereen kunnen verslaan. We hebben een punt gepakt en beter gepresteerd dan in de laatste twee duels, dus ik ben tevreden.'

Ook zijn eigen aandeel deed Lens deugd. Hij bediende Jermain Defoe voor de 1-1, nadat hij tegen Leicester City Steven Fletcher al in stelling had gebracht. 'Het maakt voor mij niet uit of ik zelf scoor of aangever ben. Vandaag maakte Defoe het doelpunt en het was mijn tweede assist, daar ben ik blij mee. Hopelijk kan ik nu ook zelf gaan scoren', besloot Lens.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.