Vidal in tranen na auto-ongeluk

Reacties

Arturo Vidal is diep door het stof gegaan nadat hij in beschonken toestand een auto-ongeluk veroorzaakte. 'Ik heb het leven van mijn vrouw, mezelf en anderen in gevaar gebracht', zei de middenvelder.

Vidal in tranen na auto-ongeluk

Vidal crashte na een avondje uit met zijn Ferrari in de buurt van Santiago. Zelf bleef hij ongedeerd, maar zijn vrouw werd afgevoerd naar een ziekenhuis. Na onderzoek bleek dat de sterspeler van Juventus te veel gedronken had: hij had een promillage van ruim 1,2 terwijl het maximaal toegestane 0,8 is.

'Ik was een casino en heb daar twee drankjes gedronken', erkende de tot tranen geroerde Vidal tijdens een persconferentie. 'Mijn excuses aan mijn ploeggenoten, onze staf en alle inwoners van Chili. Het ongeluk is mijn schuld. Ik heb iedereen in de steek gelaten. Ik ga er alles aan doen om te zorgen dat we de Copa América winnen.'

Ondanks zijn vergrijp werd Vidal niet uit de Chileense selectie gezet door bondscoach Jorge Sampaoli. Chili komt zaterdag 1.30 uur Nederlandse tijd weer in actie tijdens de Copa América. Bolivia is dan de tegenstander van het gastland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.