'Victor Valdés is de perfecte doelman voor United'

Reacties

Volgens Raimond van der Gouw kan Manchester United een vertrek van David De Gea probleemloos opvangen. De oud-doelman van The Red Devils ziet in Victor Valdés nog altijd een topkeeper.

'Victor Valdés is de perfecte doelman voor United'

Louis van Gaal haalde Valdés (33) een paar maanden geleden als stand-in voor De Gea (24) naar Old Trafford. Zondag tegen Arsenal (1-1) maakte de ex-goalie van Barcelona als invaller zijn debuut voor Manchester United. Van der Gouw ziet dat als voorbode voor volgend seizoen, vanwege de nadrukkelijke belangstelling van Real Madrid voor De Gea.

'Met zijn ervaring en achtergrond is Victor Valdés de perfecte doelman voor Manchester United', aldus Van der Gouw, die tussen 1996 en 2002 onder contract stond bij United en tot 37 competitieduels kwam, tegen de BBC. Tegenwoordig is de 52-jarige Deventenaar keeperstrainer van Vitesse.

Valdés stond recent bijna een jaar aan de kant vanwege een ernstige knieblessure, maar dat ziet Van der Gouw niet als bezwaar. De Nederlander vermoedt dat Valdés nog jarenlang meekan op het hoogste niveau, zoals Edwin van der Sar dat ook kon op Old Trafford. 'Valdés kan zeker nog drie of vier jaar voor een topclub spelen. Van der Sar ging ook tot latere leeftijd door (40, red.) en deed het geweldig.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.