VI Opinie: gaat Ajax onder De Boer weer stunten in San Siro?

Reacties

In de rubriek VI Opinie krijgen lezers van de website van Voetbal International de gelegenheid mee te praten over prangende en actuele vraagstukken in het voetbal. Dit keer uiteraard over AC Milan - Ajax.

VI Opinie: gaat Ajax onder De Boer weer stunten in San Siro?

Na de verrassende thuiszege eind vorige maand op Barcelona (2-1) strijdt Ajax tot op de laatste speeldag van de groepsfase mee om overwintering in de Champions League. Maar dan moet de ploeg van trainer Frank de Boer woensdagavond wel AC Milan verslaan.

De Amsterdammers gaan op bezoek in San Siro en dat is op voorhand een bijzondere wedstrijd voor De Boer, aangezien hij daar op 8 december 2010 debuteerde als trainer van Ajax (zie foto). Destijds werd het 0-2 en dat zal Ajax graag willen herhalen.

Ajax slaagde er in het seizoen 2005/06 voor het laatst in de achtste finales van de Champions League te bereiken. Onder leiding van van trainer Danny Blind bleek Internazionale, stadgenoot van AC Milan, toen over twee wedstrijden te sterk (2-2 en 1-0).

Ajax heeft het dus volledig in eigen hand, maar gaat de ploeg van De Boer zich ook plaatsen voor de achtste finale? Log in met jouw VI Account en geef je mening.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.