VI Opinie: benadeelt De Boer Cillessen door geste Vermeer?

Reacties

In de rubriek VI Opinie krijgen lezers van de website van Voetbal International de gelegenheid mee te praten over prangende en actuele vraagstukken in het voetbal. Deze keer over de opmerkelijke keeperswissel die Frank de Boer overweegt door te voeren bij Ajax.

VI Opinie: benadeelt De Boer Cillessen door geste Vermeer?

Jasper Cillessen is de eerste doelman van Ajax en lijkt te kunnen rekenen op een plek in de WK-selectie van bondscoach Louis van Gaal en wordt misschien zelfs wel basisspeler in Brazilië. De bondscoach liet echter al een paar keer doorschemeren vooral gecharmeerd te zijn van Kenneth Vermeer, die bij Ajax tweede viool speelt achter Cillessen.

Door Vermeer in het slot van het seizoen boven Cillessen te verkiezen, helpt De Boer niet alleen Vermeer, maar benadeelt hij mogelijk Cillessen. Er bestaat namelijk een reële kans dat Van Gaal dan op het WK voor Vermeer kiest en niet voor de huidige eerste doelman van Ajax. Kan De Boer dat ten opzichte van Cillessen wel maken?

De vraag is dan ook of De Boer het kan maken om Cillessen in de slotfase van het seizoen te passeren. Mag de trainer van Ajax Vermeer een handje helpen, of gaat hij daarmee zijn boekje te buiten ten opzichte van zijn huidige eerste doelman? Log in met jouw VI Account en geef je mening.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.