VI Live: Herbeleef deze spectaculaire voetbalzaterdag

Om ook tijdens wedstrijden op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen is er VI Live, waar het (inter)nationale voetbal op de voet gevolgd wordt.

De voetbaldag is ten einde. Blik hieronder terug op de Eredivisie-duels en de belangrijkste buitenlandse wedstrijden.

00.18 uur: EINDSTAND REAL MADRID - REAL BETIS 5-0
Real Madrid wint in het eigen Santiago Bernabéu met het grootste gemak van promovendus Real Betis, dat het zonder de geblesseerde Rafael van der Vaart moest doen. Gareth Bale en James Rodríguez scoorden ieder twee keer en ook Karim Benzema pikte een doelpuntje mee.

00.15 uur: BALE WEDEROM TREFZEKER
Gareth Bale maakt in de slotfase zijn tweede doelpunt van de avond. De Welshman klopt Real Betis-doelman Antonio Adan met een afstandsschot.

23.34 uur: RODRÍGUEZ MAAKT 4-0
James Rodríguez is met een beauty verantwoordelijk voor de vierde Madrileense treffer van de avond. De Colombiaan scoort met een omhaal.

23.31 uur: BENZEMA BREIDT SCORE UIT
Karim Benzema kopt uit een voorzet van Gareth Bale de 3-0 binnen. Loopt de score met nog ruim twintig minuten te spelen nog verder op?

23.09 uur: RODRÍGUEZ SCOORT UIT VRIJE TRAP
Kort voor rust verdubbelt James Rodríguez de voorsprong van Real Madrid. De middenvelder van de Madrilenen schiet raak uit een vrije trap vanaf de rechterkant van het strafschopgebied: 2-0.

22.39 uur: EINDSTAND AC MILAN - EMPOLI 2-1

22.35 uur: EINDSTAND HERACLES ALMELO - FC TWENTE 2-0
Er is afgefloten in Almelo, een nieuwe dreun voor FC Twente. Ook de derby tegen Heracles Almelo wordt verloren. Zware tijden voor trainer Alfred Schreuder...

22.32 uur: DOELPUNT REAL MADRID
En het is al 1-0 voor De Koninklijke, Gareth Bale zorgt met het hoofd voor de openingsgoal tegen Real Betis.

22.30 uur: AFTRAP REAL MADRID - REAL BETIS
Nog maar nauwelijks bekomen van Barcelona, speelt de volgende Spaanse grootmacht al. Real Madrid treft bij Real Betis níét de geblesseerde Rafael van der Vaart.

22.29 uur: EINDSTAND BARCELONA - MÁLAGA 1-0
Door een treffer van Thomas Vermaelen verslaat Barça het Málaga van onder meer Nordin Amrabat.

22.16 uur: DOELPUNT HERACLES ALMELO
De Twentse derby is beslist: Wout Weghorst verlengt een vrije trap tot achter Nick Marsman en maakt de 2-0. FC Twente dreigt weer te gaan verliezen, nog een kwartier te spelen.

22.13 uur: DOELPUNT AC MILAN
De Milanezen staan weer op voorsprong tegen Empoli, dit keer is het Luiz Adriano met het doelpunt: 2-1.

22.01 uur: DOELPUNT BARCELONA
Het is 1-0 voor Barcelona. De doelpuntenmaker is niet Luis Suarez, Lionel Messi of Neymar, maar Thomas Vermaelen! De Belg - de laatste maanden zo geplaagd door blessures - schiet een rebound hard binnen.

21.59 uur: FC TWENTE OP JACHT NAAR 1-1
Nog een halfuur te spelen in Almelo, waar het nog altijd 1-0 staat voor Heracles. FC Twente moet iets forceren in het restant van de wedstrijd.

21.43 uur: AMRABAT NAAR DE KANT
Nordin Amrabat begon in de basis bij Málaga op bezoek bij Barcelona, maar is kort na de rust naar de kant gehaald. Nog altijd 0-0.

21.37 uur: EINDSTAND EXCELSIOR - DE GRAAFSCHAP 3-0
En ook in Rotterdam is het afgelopen, de Kralingers verslaan De Graafschap riant: 3-0 dankzij Sander Fischer, Brandley Kuwas en Daryl van Mieghem.

21.34 uur: EINDSTAND SC HEERENVEEN - PEC ZWOLLE 1-1
Sam Larsson zette de thuisploeg voor rust op 1-0, Lars Veldwijk tekende na de pauze voor de gelijkmaker. En daar is het bij gebleven: 1-1.

21.32 uur: RUSTSTAND HERACLES ALMELO - FC TWENTE 1-0
Dankzij de goal van Illias Bel Hassani staat Heracles voor in de Twente derby.

21.27 uur: DOELPUNT EXCELSIOR
Het wordt nog erger voor De Graafschap: Daryl van Mieghem zorgt vijf minuten voor tijd met een droge knal in de lange hoek voor de 3-0 voor Excelsior. Voor zover de wedstrijd nog niet beslist was, is-ie dat nu.

21.20 uur: RUSTSTAND BARCELONA - MÁLAGA 0-0
Barcelona is beter, uiteraard zou je bijna zeggen, maar gescoord is er nog niet door de regerend Spaans landskampioen.

21.18 uur: PEC DRINGT AAN
Na de 1-1 is de wedstrijd in Heerenveen totaal gekanteld. De bezoekers uit Zwolle krijgen kansen genoeg op de 1-2, maar de bal wil er maar niet in.

21.07 uur: DOELPUNT EMPOLI
Het is ook alweer gelijk in Milaan. Riccardo Saponara - vorig seizoen nog AC Milan - zet Empoli op gelijke hoogte.

21.06 uur: DOELPUNT EXCELSIOR
Het lijkt beslist in Kralingen. Brandley Kuwas trekt vanaf rechts naar binnen en schiet de bal met links fraai achter De Graafschap-keeper Hidde Jurjus. Excelsior zit op rozen: 2-0.

21.04 uur: DOELPUNT AC MILAN
Dankzij de van Sevilla overgekomen Carlos Bacca komt AC Milan in het eigen San Siro op een 1-0 voorsprong.

21.01 uur: DOELPUNT HERACLES ALMELO
De Almeloërs komen in de derby op voorsprong! Illias Bel Hassani zorgt met een van richting veranderd schoot voor de 1-0 tegen FC Twente. Daar zag keeper Nick Marsman van FC Twente er niet helemaal goed uit.

21.00 uur: DOELPUNT PEC ZWOLLE
Lars Veldwijk miste zojuist nog een enorme kans op de 1-1, maar op aangeven van Sheraldo Becker tikt de spits even later wél raak. PEC Zwolle staat op bezoek bij Heerenveen weer op gelijke hoogte.

20.50 uur: DOELPUNT EXCELSIOR
Daar is de 1-0 voor Excelsior. Aanvoerder Sander Fischer kopt een vrije trap van Jeff Stans tegen de touwen, De Graafschap dus op achterstand.

20.48 uur: EXCELSIOR HELPT BOUMA
Thijs Bouma (De Graafschap) is met een gebroken been naar het ziekenhuis, met dank aan Excelsior.

20.47 uur: AFTRAP AC MILAN - EMPOLI
Nog zonder 'nieuweling' Mario Balotelli is AC Milan begonnen aan het thuisduel met Empoli.

20.45 uur: AFTRAP HERACLES ALMELO - FC TWENTE
Er is afgetrapt in Almelo, de derby tussen het goed presterende Heracles en het geplaagde FC Twente is begonnen!

20.33 uur: RUSTSTAND EXCELSIOR - DE GRAAFSCHAP 0-0
Nog geen goals in Rotterdam, waar Jordan Botaka waarschijnlijk zijn laatste duel speelt voor de thuisploeg: hij vertrekt naar Leeds United. Thijs Bouma is bij de bezoekers in de eerste helft met een brancard van het veld gedragen. Dat zag er verschrikkelijk uit, hij lijkt zijn been te hebben gebroken.

20.32 uur: AFTRAP BARCELONA - MÁLAGA
FC Barcelona is begonnen is aan de eerste competitiewedstrijd in eigen huis in het nieuwe seizoen. De Champions League-winnaar probeert de 1-0 zege op Athletic de Bilbao in de tweede speelronde een vervolg te geven. Voormalig Eredivisie-spelers Nordin Amrabat en Roberto Rosales starten in de basis bij de bezoekers.

20.31 uur: RUSTSTAND SC HEERENVEEN - PEC ZWOLLE 1-0
Door een doelpunt van Sam Larsson leiden de Friezen in eigen huis tegen de Zwollenaren: 1-0.

20.23 uur: EINDSTAND TOTTENHAM HOTSPUR - EVERTON 0-0
Ook het vierde competitieduel wordt niet gewonnen door Tottenham Hotspur. Thuis tegen Everton blijft de ploeg van manager Mauricio Pochettino steken op 0-0.

20.19 uur: EINDSTAND FC UTRECHT - FC GRONINGEN 2-0
Vlak voor het eindsignaal gooit FC Utrecht het duel definitief in het slot. Timo Letschert knalt op aangeven van Sébastien Haller raak: 2-0.

20.17 uur: EINDSTAND BAYERN MÜNCHEN - BAYER LEVERKUSEN 3-0
Bayern München wint op overtuigende wijze de topper tegen Bayer Leverkusen.

20.08 uur: PAAL STAAT DROOMDEBUUT IN DE WEG
Jeroen Tesselaar was in de buurt van een doelpunt bij zijn thuisdebuut voor De Graafschap. Tesselaar probeert het in één keer vanaf de linkerkant, maar de paal staat de openingstreffer in de weg.

20.04 uur: WISSEL ROBBEN
Bondscoach Danny Blind hoeft niet meer te vrezen voor een blessure van Arjen Robben in de slotfase, want hij wordt afgelost voor Mario Götze. Op 3 september speelt Nederland thuis tegen IJsland, drie dagen later volgt een uitduel met Turkije. Beide wedstrijden zijn in het kader van de EK-kwalificatie.

19.57 uur: DOELPUNT ROBBEN
Opnieuw een strafschop voor Bayern München en dit keer mag Arjen Robben nemen. De Nederlandse aanvaller schiet feilloos binnen: 3-0.

19.49 uur: SNELLE GOAL LARSSON
Het is al in de vierde minuut raak voor SC Heerenveen. Sam Larsson passeert Dirk Marcellis en knalt binnen: 1-0. Kevin Begois verkijkt zich op de inzet.

19.46 uur: GOAL MÜLLER
Bayern München krijgt een strafschop na een overtreding op Arturo Vidal. Thomas Müller schuift uiterst koelbloedig binnen: 2-0.

19.45 uur: AFTRAP EXCELSIOR – DE GRAAFSCHAP
Jeroen Tesselaar staat voor het eerst in de basis bij De Graafschap, dat in het uitduel met Excelsior op de eerste punten van dit Eredivisie-seizoen jaagt.

De opstellingen:
Excelsior: Kurto; Karami, Fischer, Mattheij, Kuipers; Kruijs, Auassar, Stans; Botaka, Van Weert, Hasselbaink.
De Graafschap: Jurjus; Bouma, Pröpper, Linthorst, Tesselaar; Vida, Smeets, Bannink, Driver; Kabasele, Vermeij.

19.45 uur: AFTRAP SC HEERENVEEN – PEC ZWOLLE
In het uitduel met SC Heerenveen maakt Abdel El Hasnaoui (21) zijn basisdebuut voor PEC Zwolle. Hij vormt een piepjong middenveld met Wouter Marinus (20) en Rick Dekker (20).

SC Heerenveen: Mulder; Van Anholt,  St. Juste, Bijker, Cavlan; Thern, Van den Boomen, Van den Berg; Slagveer, Te Vrede, Larsson.
PEC Zwolle: Begois; Van Polen, Marcellis, Lam, Van Hintum; Dekker, El Hasnaoui; Becker, Marinus, Menig; Veldwijk.

19.30 uur: DEBUUT MADURO
Hedwiges Maduro keert na ruim zeven jaar terug in de Eredivisie. Hij lost in de tweede helft Simon Tibbling af. Danny Hoesen vervangt Lorenzo Burnet. Hoesen speelde bij PAOK Saloniki samen met Maduro.

19.20 uur: RUSTSTAND TOTTENHAM HOTSPUR - EVERTON 0-0
Voor rust geen doelpunten op White Hart Lane. Vlak voor rust moest Tom Cleverley (Everton) op een brancard het veld verlaten.

LANDGENOTEN: Een doelpunt van Genaro Snijders heeft een pijnlijke nederlaag bij Morecambe niet kunnen voorkomen. De Nederlandse vleugelaanvaller maakte in de 41ste minuut de 1-1 voor Notts County, maar de ploeg van manager Ricardo Moniz verloor uiteindelijk met 4-1. Ook Mavouna Amevor en Civard Sprockel begonnen bij Notts County.

19.16 uur: RUSTSTAND BAYERN MÜNCHEN - BAYER LEVERKUSEN 1-0
Het is ook rust in München. Na de openingstreffer van Thomas Müller raakten beide ploegen de lat. Op aangeven van Arjen Robben deed Douglas Costa dit namens Bayern München, terwijl Bayer Leverkusen-spelmaker Hakan Çalhanoglu een vrije trap tegen de lat knalde.

19.15 uur: RUSTSTAND FC UTRECHT - FC GRONINGEN 1-0
Het is rust in Utrecht. De thuisploeg leidt door een doelpunt van Bart Ramselaar.

18.58 uur: DOELPUNT RAMSELAAR
FC Utrecht neemt de leiding! Na een heerlijk overstapje van Sébastien Haller duikt Bart Ramselaar op voor Sergio Padt. De doelman van FC Groningen kan het schot van de Utrecht-speler niet stoppen: 1-0.

18.56 uur: GOAL MÜLLER
Bayern München komt op voorsprong tegen Bayer Leverkusen. Xabi Alonso opent fraai op Douglas Costa en de linksbuiten bedient Thomas Müller op maat: 1-0.

18.30 uur: AFTRAP FC UTRECHT – FC GRONINGEN
FC Utrecht won 23 van de 36 thuiswedstrijden van FC Groningen in de Eredivisie (G7, V6). Lukt dat de Domstedelingen opnieuw?

18.30 uur: AFTRAP BAYERN MÜNCHEN – BAYER LEVERKUSEN
Bayern München-trainer Pep Guardiola kiest voor een opmerkelijke opstelling in het thuisduel met Bayer Leverkusen. In het elftal van de Spanjaard is namelijk geen enkele échte centrale verdediger terug te vinden. Het centrale duo achterin bestaat waarschijnlijk uit Xabi Alonso en David Alaba vandaag.

Bayern München: Neuer; Lahm, Xabi Alonso, Alaba, Bernat; Vidal, Thiago; Robben, Müller, Douglas Costa; Lewandowski.
Bayer Leverkusen: Leno; Hibert, Tah, Papadopoulos, Wendell; Kramer, Bender; Bellarabi, Çalhanoglu, Mehmedi; Kiessling.

18.30 uur: AFTRAP TOTTENHAM HOTSPUR – EVERTON
Tottenham Hotspur kan in het thuisduel met Everton niet beschikken over de geblesseerde Christian Eriksen. Met Toby Alderweireld (Ajax), Jan Vertonghen (RKC Waalwijk, Ajax), Moussa Dembélé (Willem II, AZ) en Nacer Chadli (FC Twente) heeft Tottenham alsnog vier spelers met een Eredivisie-verleden in de basis staan. Michel Vorm is bankzitter.

18.00 uur OPSTELLINGEN FC UTRECHT - FC GRONINGEN
In het thuisduel met FC Gronigen staat Rico Strieder voor het eerst in de basis bij FC Utrecht. Bij de noorderlingen begint nieuwkomer Hedwiges Maduro nog op de reservebank. Om 18.30 uur wordt er afgetrapt in Stadion Galgenwaard.

FC Utrecht: Ruiter; Klaiber, Van der Maarel, Strieder, Letschert, Nganioni; Ramselaar, Ayoub, Janssen; Haller, Barazite.
FC Groningen: Padt; Hateboer, Reijnen, Kappelhof, Burnet; Tibbling, Drost, Hilariej; Antonia, De Leeuw, Linssen.

17.57 uur: EINDSTANDEN PREMIER LEAGUE
Twee grote verrassingen in de Premier League. Chelsea verliest namelijk thuis van Crystal Palace, terwijl Liverpool een flater slaat tegen West Ham United. Dick Advocaat pakt met Sunderland een punt in het uitduel met Aston Villa.

17.40 uur: TEGENSLAG CHELSEA
Waar Chelsea dacht de jacht op de 2-1 te kunnen openen, slaan de bezoekers toe. Joel Ward maakt het doelpunt.

17.37 uur: GOAL FALCAO
Chelsea staat weer naast Crystal Palace. Radamel Falcao is de gevierde man. Hij maakt met een kopbal zijn eerste treffer voor The Blues: 1-1.

17.24 uur: EINDSTANDEN BUNDESLIGA
Het is afgelopen in de Bundesliga. Luc Castaignos had een glansrol door twee keer te scoren en een penalty te versieren voor Eintracht Frankfurt.

17.23 uur: PROBLEMEN VOOR CHELSEA
Chelsea dreigt voor de derde keer dit seizoen puntenverlies te gaan lijden. Bakary Sako zorgt namelijk voor de voorsprong van Crystal Palace: 0-1.

17.19 uur: DUBBELSLAG CASTAIGNOS
Zo, daar is de tweede goal van Luc Castaignos! Hij schiet met rechts raak in de korte hoek en zet Eintracht Frankfurt zo op een 4-1 voorsprong bij VfB Stuttgart.

17.07 uur: DOELPUNT LENS
Het is weer 2-2 in Birmingham! Jeremain Lens maakt de belangrijke gelijkmaker voor het Sunderland van manager Dick Advocaat. De na de rust ingevallen debutant Ola Toivonen geeft de assist op Lens.

17.03 uur: GOAL STERLING
Het eerste officiële doelpunt van Raheem Sterling voor Manchester City is een feit. Hij tikt een voorzet van Bacary Sagna binnen: 1-0.

17.00 uur: CASTAIGNOS OPNIEUW BELANGRIJK
Weer toont Luc Castaignos zijn waarde voor Eintracht Frankfurt. Hij wordt namelijk in het strafschopgebied neergelegd door Przemyslaw Tyton, die rood krijgt en een penalty veroorzaakt. De invallende Odisseas Vlachodimos kan de inzet van Haris Seferovic niet keren: 1-3.

16.50 uur: RUSTSTANDEN PREMIER LEAGUE
Erik Pieters en Marco van Ginkel staan voor een haast onmogelijke opdracht in het thuisduel met West Bromwich Albion. Na Ibrahim Afellay heeft namelijk ook Charlie Adam rood gekregen bij Stoke City en vlak voor rust opende Samuel Rondón met zijn eerste doelpunt voor WBA de score.

16.41 uur: GOAL SINCLAIR
Vlak voor rust ziet Sunderland-manager Dick Advocaat zijn elftal op achterstand komen. Opnieuw is Scott Sinclair de gevierde man bij Aston Villa: 2-1.

16.30 uur: WEST HAM NEEMT AFSTAND
Daar is ook de 2-0 van West Ham United. Nu maakt Mark Noble het doelpunt. Liverpool staat voor een lastige opdracht.

16.26 uur: ROOD AFELLAY
Een oliedomme rode kaart voor Ibrahim Afellay. Hij maakt een slaande beweging naar Craig Gardner en wordt weggestuurd.

16.24 uur: OMHAAL WILSON
Callum Wilson is niet te stoppen! Vorige week maakte hij een hattrick tegen West Ham United, nu slaat hij met een spectaculaire omhaal toe tegen Leicester City: 1-0.

16.19 uur: RUSTSTANDEN BUNDESLIGA
Niet lang na de goal van Luc Castaignos is het op alle velden in de Bundesliga rust. Yoshinori Mori heeft bij FSV Mainz 05 zijn visitekaartje afgegeven door twee keer te scoren.

De ruststanden:
VfB Stuttgart - Eintracht Frankfurt 1-2
FC Augsburg - FC Ingolstadt 04 0-0
1. FC Köln - Hamburger SV 0-0
FSV Mainz 05 - Hannover 96

16.15 uur: PRIMEUR CASTAIGNOS
Het eerste Bundesliga-doelpunt van Luc Castaignos is een feit. Vlak voor rust tikt de Nederlandse spits een voorzet van Haris Seferovic binnen. Daardoor leidt zijn Eintracht Frankfurt nu met 2-1 tegen VfB Stuttgart.

16.11 uur: GELIJKMAKER SINCLAIR
Dick Advocaat mag niet lang genieten van de voorsprong van Sunderland. Lee Cattermole veroorzaakt namelijk een strafschop, die door Scott Sinclair benut wordt: 1-1.

16.08 uur: ADVOCAAT VOOR
Goed nieuws voor Dick Advocaat, want zijn Sunderland komt snel op voorsprong in Birmingham. Aanwinst Yann M'Vila schiet op schitterende wijze een vrije trap binnen tegen Aston Villa: 0-1.

16.03 uur: BLIKSEMSTART WEST HAM
West Ham United pakte dit seizoen tot nu toe alleen punten tegen Arsenal, dat op de openingsdag met 2-0 verslagen werd. The Hammers lijken zich nu te ontpoppen tot reuzendoder, want op Anfield komen ze door een doelpunt van Manuel Lanzini snel op voorsprong.

16.00 uur: AFTRAP PREMIER LEAGUE
Met zes Nederlanders aan de aftrap is een zestal Premier League-duels begonnen. Leandro Bacuna neemt het met Aston Villa op tegen het Sunderland van Patrick van Aanholt, Jeremain Lens en manager Dick Advocaat. Stoke City ontvangt West Bromwich Albion en treedt aan met Erik Pieters, Marco van Ginkel en Ibrahim Afellay.

15.36 uur: EINDSTAND NEWCASTLE UNITED - ARSENAL 0-1
Na een rode kaart voor Aleksandar Mitrovic en een eigen goal van Fabricio Coloccini wint Arsenal met 1-0 van het Nederlands getinte Newcastle United.

15.30 uur: AFTRAP BUNDESLIGA
Met Charlison Benschop (Hannover 96), Luc Castaignos (Eintracht Frankurt) en Paul Verhaegh (FC Augsburg) in de basis, gaan vijf wedstrijden in de Bundesliga van start. Om 18.30 uur staat de kraker tussen Bayern München en Bayer Leverkusen nog op het programma.

VfB Stuttgart – Eintracht Frankfurt
FC Augsburg – FC Ingolstadt 04
1. FC Köln – Hamburger SV
FSV Mainz 05 – Hannover 96
SV Darmstadt 98 – 1899 Hoffenheim

15.15: ANITA NAAR DE KANT
De voor het Nederlands elftal opgeroepen Vurnon Anita gaat naar de kant. Manager Steve McClaren brengt met Ayoze Pérez een extra aanvaller in het veld. Newcastle United wil jachtmaken op de gelijkmaker.

14.55 uur: GOAL ARSENAL
Arsenal heeft het toch geflikt. Newcastle United-keeper Tim Krul kan een inzet van Aaron Ramsey nog keren, maar als Fabricio Coloccini de rebound van Alex Oxlade-Chamberlain van richting verandert, is Krul kansloos: 0-1.

14.33 uur: RUSTSTAND NEWCASTLE UNITED - ARSENAL 0-0
Newcastle United houdt voor rust met veel moeite stand tegen Arsenal, dat heer en meester is. De grootste mogelijkheid was voor Theo Walcott, maar hij ging te lichtzinnig om met een rebound nadat Tim Krul een schot van Alexis Sánchez had losgelaten.

14.02 uur: ROOD MITROVIC
Aleksandar Mitrovic laat opnieuw zijn donkere kant zien. De Servische spits pakte bij zijn debuut voor Newcastle United binnen een minuut geel en nu ontvangt hij zelfs een rode kaart. Mitrovic tackelt over de bal heen en raakt vol het been van Francis Coquelin. Arbiter Andre Marriner kent geen twijfel en stuurt hem van het veld.

13.45 uur: AFTRAP NEWCASLTE UNITED - ARSENAL
We zijn begonnen! Jetro Willems is een van de toeschouwers vandaag op St. James' Park.

13.00 uur: VIER NEDERLANDERS BIJ NEWCASTLE
Als om 13.45 uur het Premier League-duel tussen Newcastle United en Arsenal in gang gezet wordt, staan er vier Nederlanders op het veld. Newcastle-manager Steve McClaren stelt namelijk Tim Krul, Daryl Janmaat, Vurnon Anita en Georginio Wijnaldum op. Siem de Jong zit ondanks zijn treffer in de League Cup-wedstrijd tegen Northampton Town (4-1 winst) weer op de reservebank.

Newcastle United: Krul; Janmaat, Mbemba, Coloccini, Haïdara; Colback, Anita; Thauvin, Wijnaldum, Sissoko; Mitrovic.
Arsenal: Cech; Bellerín, Gabriel Paulista, Koscielny, Monreal; Coquelin, Cazorla; Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Sánchez; Walcott.

Voor alle uitslagen en doelpuntenmakers van de bovenstaande competities kunt u terecht in het VI Matchcenter.