VI Live: Depay weer goud waard voor PSV, zorgen NAC

Om ook tijdens wedstrijden op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen is er VI Live, waar het (inter)nationale voetbal op de voet gevolgd wordt.

22.38 uur: EINDSTAND NAC BREDA-VITESSE 0-1
Door een blunder van Menno Koch, die een goal van Bertrand Traore inleidde, verliest NAC in eigen stadion. Daardoor is het gat met hekkensluiter FC Dordrecht nog maar drie punten en zijn de degradatiezorgen nog immer aanwezig. Ook Robert Maaskant heeft die zorgen nog niet weg kunnen nemen. Hij kwam in zes duels tot slechts twee punten met de Bredanaars. Voor Vitesse is het de derde competitiezege op rij.

22.36 uur: EINDSTAND PSV - FC UTRECHT 3-1
Memphis Depay maakt aan alle onzekerheid een einde door vlak voor tijd de 3-1 binnen te schieten uit een vrije trap. De aanvaller van PSV maakt zijn vijftiende competitietreffer van dit seizoen. Direct daarna wordt er afgefloten waardoor PSV weer een stap zet richting de titel.

22.36 uur: EINDSTAND JUVENTUS – AC MILAN 3-1
Juventus heeft zaterdagavond eenvoudig afgerekend met AC Milan. De Rossoneri probeerden het wel, maar waren op alle fronten een maatje te klein.

22.12 uur: AYOUB ZORGT VOOR SPANNING
Het is weer 2-1 in Eindhoven! Yassin Ayoub is het eindstation van een fraaie aanval van FC Utrecht en stift raak. Het is weer spannend. Houdt PSV vanaf nu wel de deur dicht?

22.10 uur: MORATA BESLIST DE WEDSTRIJD
In de 65ste minuut maakt Álvaro Morata er uit de rebound 3-1 van. Juventus lijkt daarmee de wedstrijd tegen AC Milan beslist te hebben.

22.09 uur: GOAL VITESSE
Bertrand Traore profiteert van geblunder in de defensie van NAC Breda en opent na ruim een uur de score in Breda.

21.52 uur: PSV STELT DIRECT ORDE OP ZAKEN
Memphis Depay lijkt met zijn veertiende goal van dit seizoen het duel al te beslissen. De aanvaller schiet tegendraads raak. Zo heeft PSV in de eerste helft 45 minuten moeite met Utrecht en staat het vijf minuten na rust al 2-0. Het kan verkeren.

21.50 uur: PSV OPENT DE SCORE
Na 45 minuten zwoegen breekt PSV al na een minuut in de tweede helft wél de ban. Een voorzet van Memphis Depay gaat voorbij aan Luuk de Jong, maar Luciano Narsingh is attent en tikt vanaf een meter de bal in een leeg doel: 1-0. FC Utrecht zal nu de verdedigende stellingen meer moeten gaan verlaten.

21.33 uur: EINDSTAND SC HEERENVEEN-PEC ZWOLLE 4-0
De voetbalshow in Friesland is ten einde. Het swingende SC Heerenveen heeft PEC een flinke nederlaag bezorgd.

21.33 uur: RUSTSTAND JUVENTUS - AC MILAN 2-1
Juventus leidt halverwege met 2-1 tegen AC Milan, dat al voor rust Jérémy Ménez geblesseerd naar de kant ziet gaan.

21.32 uur: NAC EN VITESSE SCOREN NIET
In Breda is de ban nog niet gebroken. NAC en Vitesse gaan na rust op zoek naar de zo gewenste treffer.

21.31 uur: PSV EN UTRECHT NOG ZONDER GOALS
PSV kreeg wat spaarzame mogelijkheden en FC Utrecht trekt zich vooral terug op eigen helft om op de counter te loeren. Het gevolg: geen goals voor rust.

21.28 uur: GOAL VEERMAN
Ook invaller Henk Veerman pikt zijn doelpuntje mee. Op aangeven van Mark Uth maakt de van FC Volendam overgekomen spits zijn eerste treffer in het shirt van SC Heerenveen. Kort na de treffer van Veerman knalt Joey van den Berg de bal op de paal. Oh ja, Heerenveen leidt met 4-0 tegen PEC Zwolle.

21.17 uur: BONUCCI HERSTELT VOORSPRONG JUVE
Lang kan AC Milan niet genieten van de gelijkmaker, want het staat al 2-1 voor Juventus. Leandro Bonucci scoort.

21.14 uur: ANTONELLI KNIKT GELIJKMAKER BINNEN
Door een kopbal van Luca Antonelli komt AC Milan op gelijke hoogte met Juventus.

21.00 uur: TÉVEZ ZET JUVE OP VOORSPRONG
Na een klein kwartier opent Carlos Tévez namens Juventus de score tegen AC Milan. Aan het doelpunt lijkt echter buitenspel vooraf te zijn gegaan.

20.45 uur: AFTRAP NAC BREDA - VITESSE
NAC Breda en Vitesse zijn begonnen aan hun wedstrijd in de 22ste speelronde van de Eredivisie.

De opstellingen:
NAC Breda: Ten Rouwelaar; Ligeon, Marcellis, Koch, Van der Weg; Borahsasar, Swerts, De Kamps; Seuntjens, Fernandez, Tighadouini.
Vitesse: Room; Diks, Kashia, Van der Heijden, Achenteh; Pröpper, Vejinovic, Kazaishvili; Oliynyk, Traore, Labyad.

20.45 uur: AFTRAP PSV - FC UTRECHT
PSV gaat thuis tegen FC Utrecht op zoek naar zijn negende overwinning op rij in de Eredidivisie. Jeffrey Bruma wordt bij koploper vervangen door Nicolas Isimat-Mirin.

PSV: Zoet; Arias, Isimat, Rekik, Willems; Maher, Guardado, Wijnaldum; Narsingh, De Jong, Depay.
FC Utrecht: Ruiter; Markiet, Leeuwin, Letschert, Hardeveld; Janssen, Ayoub, Diemers; Duplan, Rubin, Oar.

20.45 uur: AFTRAP JUVENTUS - AC MILAN
Marco van Ginkel begint op de bank bij AC Milan tijdens het bezoek aan Juventus.

20.32 uur: RUSTSTAND SC HEERENVEEN - PEC ZWOLLE 3-0
Halverwege lijkt de topper tussen SC Heerenveen en PEC Zwolle al beslist. De Friezen leiden thuis tegen de nummer drie van de Eredivisie met 3-0.

20.27 uur: GOAL UTH
Daar is de 3-0 van SC Heerenveen. Jody Lukoki legt Mark Uth neer in het strafschopgebied. De Duitse spits schiet vervolgens zelf de penalty binnen.

20.23 uur: HSV WINT WEER
Rafael van der Vaart bleef in de rust in de kleedkamer achter, maar ziet HSV winnen van Hannover 96. Beide ploegen scoren in de tweede helft een keer, waardoor het 2-1 wordt en HSV naar de elfde plek stijgt. De degradatiezorgen zijn zodoende een klein beetje afgenomen.

20.21 uur: EINDSTAND FC DORDRECHT - ADO DEN HAAG 0-0
Ondanks goede mogelijkheden voor beide ploegen in de slotfase blijft het 0-0 in Dordrecht. Daar schiet zowel FC Dordrecht als ADO Den Haag weinig mee op.

20.21 uur: EINDSTAND EVERTON - LIVERPOOL 0-0
De 224ste Merseyside derby heeft geen winnaar opgeleverd. Jordon Ibe kreeg namens de bezoekers een enorme kans, maar hij schoot op de paal. Kort voor tijd stuitte Seamus Coleman namens Everton op Liverpool-doelman Simon Mignolet.

20.19 uur: EINDSTAND FC TWENTE – EXCELSIOR 1-3
FC Twente heeft zich voor de tweede keer in korte tijd verslikt. In eigen huis ging de ploeg van trainer Alfred Schreuder onderuit tegen Excelsior.

20.13 uur: GOAL EXCELSIOR
Kevin Vermeulen knikt raak op aangeven van Jeff Stans en brengt Excelsior daarmee in veilige haven tegen FC Twente: 1-3.

19.56 uur: SC HEERENVEEN VERDUBBELT MARGE
SC Heerenveen heeft niet lang nodig om afstand te nemen van PEC Zwolle. Sam Larsson verdubbelt de marge voor de Friezen, die op weg lijken naar een simpele zege: 2-0.

19.47 uur: GOAL SLAGVEER
Luciano Slagveer profiteert van een misverstand in de defensie van PEC Zwolle en zet SC Heerenveen op voorsprong: 1-0.

19.45 uur: AFTRAP SC HEERENVEEN - PEC ZWOLLE
Bij PEC Zwolle is Jody Lukoki terug en dat kost Ajax-huurling Sheraldo Becker zijn basisplaats.

SC Heerenveen: Nordfeldt; Marzo, Otigba, Van Aken, Van Anholt; De Roon, Van den Berg, Thern; Slagveer, Uth, Larsson.
PEC Zwolle: Hahn; Van Polen, Van der Werff, Lam, Van Hintum; Brama, Rienstra; Lukoki, Drost, Thomas; Nijland.

19.42 uur: MASSALE KNOKPARTIJ
Een massale knokpartij bij FC Dordrecht - ADO Den Haag. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük bestraft Funso Ojo en Mike van Duinen met een gele kaart.

19.26 uur: EXCELSIOR WEER OP VOORSPRONG
Bij corners van Excelsior komt hij altijd mee naar voren en nu levert het succes op. Daan Bovenberg knalt de bal van dichtbij in het doel van FC Twente: 1-2.

19.28 uur: OPSTELLING PSV
De opstelling van PSV voor het duel met FC Utrecht is bekend. Net als tegen NAC Breda (dinsdag, 0-2) is Jeffrey Bruma niet van de partij. Hij is niet voldoende hersteld van een bovenbeenblessure, waardoor trainer Phillip Cocu voor dezelfde basiself kiest als in Breda. Bruma zit overigens wel op de bank. Door zijn geseponeerde rode kaart is Jetro Willems dus ook beschikbaar.
De elf namen:

19.18 uur: HSV LEIDT BIJ RUST
Hamburger SV gaat de kleedkamer in met een voorsprong. Voormalig PSV-verdediger Marcelo tekent met een ongelukkige eigen goal voor de enige treffer. Dat mag Joselu zich aanrekenen, hij miste drie minuten voor de eigen goal van zijn ploeggenoot een penalty.

19.18 uur: RUSTSTAND FC DORDRECHT - ADO DEN HAAG 0-0
Hekkensluiter FC Dordrecht mag halverwege nog steeds hopen op een goed resultaat tegen ADO Den Haag.

19.16 uur: RUSTSTAND FC TWENTE – EXCELSIOR 1-1
Excelsior opende via Jeff Stans de score, terwijl Jesús Corona kort daarna de gelijkmaker voor zijn rekening nam.

19.16 uur: RUSTSTAND EVERTON - LIVERPOOL 0-0
Zonder te scoren gaan Everton en Liverpool rusten. Jordon Ibe was in de eerste helft het dichtst bij een doelpunt, maar het schot van de Liverpool-speler spatte uiteen op de paal.

19.05 uur: GOAL ADO AFGEKEURD
ADO Den Haag lijkt na kolderiek verdedigen van FC Dordrecht op voorsprong te komen via Oleksandr Iakovenko, maar scheidsrechter Serdar Gözübüyük keurt de treffer terecht af wegens buitenspel.

18.58 uur: GOAL FC TWENTE
Amper zeven minuten na de openingstreffer van Stans schiet Jesús Corona de gelijkmaker binnen: 1-1. Doelman Alessandro Damen is volkomen kansloos op de strakke schuiver van Corona.

18.51 uur: GOAL EXCELSIOR
Jeff Stans zet Excelsior op voorsprong in De Grolsch Veste. De aanvallende middenvelder schiet raak uit een directe vrije trap, waardoor FC Twente na twintig minuten tegen een minimale achterstand aankijkt.

18.30 uur: AFTRAP FC TWENTE - EXCELSIOR
De bal rolt in Enschede. Hieronder nogmaals de 22 namen:

FC Twente: Stevens; Ter Avest, Lachman, Bjelland, Schilder; Mokotjo, Tapia, Ziyech; Mokhtar, Castaignos, Corona.
Excelsior:
Damen; Bovenberg, Fischer, Mattheij, Kuipers; Bruins, Kruijs, Stans, Auassar; Botaka, Van Weert.

18.30 uur: AFTRAP FC DORDRECHT - ADO DEN HAAG
Ook bij het andere Eredivisie-duel is afgetrapt. Hier nogmaals de namen:

FC Dordrecht: Te Loeke; Fortes, Lima, Peersman, Gosens; Ojo, Steenvorden, Van Haaren, Van Overeem; Lewis, Biekman.
ADO Den Haag:
Hansen; Malone, Wormgoor, Derijck, Meijers; Kristensen, Alberg, Bakker; Wilson Eduardo, Van Duinen, Jakovenko.

18.30 uur: AFTRAP EVERTON - LIVERPOOL
Op Goodison Park zijn Everton en Liverpool begonnen aan de Merseyside derby, ook wel bekend als the friendly derby. Aan de kant van de bezoekers moet Daniel Sturridge vooralsnog genoegen nemen met een plek op de bank.

Everton: Joel, Coleman, Stones, Jagielka, Oviedo; McCarthy, Barry, Besic; Mirallas, Naismith, Lukaku.
Liverpool: Mignolet; Can, Skrtel, Sakho; Ibe, Henderson, Lucas, Moreno; Gerrard; Sterling, Coutinho.

18.30 uur: VAN DER VAART MET HSV OP ZOEK NAAR ZEGE
Hamburger SV is met Rafael van der Vaart als basisspeler begonnen aan het thuisduel met Hannover 96 en hoopt de zege van het laatste competitieduel, 0-3 bij Paderborn, een vervolg te geven.

18.05 uur: OPSTELLINGEN FC DORDRECHT - ADO DEN HAAG
Om 18.30 uur begint behalve FC Twente-Excelsior ook FC Dordrecht-ADO Den Haag. Daar verschijnen de volgende 22 namen. Bij ADO zijn de aanwinsten Wilson Eduaro en Oleksandr Iakovenko, die door eigenaar Hui Wang naar de Hofstad werden gehaald, weer van de partij. Bij Dordrecht is doelman Robbert te Loeke opnieuw de vervanger van Filip Kurto.
De 22 namen:
ADO Den Haag: Hansen; Malone, Wormgoor, Derijck, Meijers; Kristensen, Alberg, Bakker; Wilson Eduardo, Van Duinen, Jakovenko

18.04 uur: OPSTELLINGEN EXCELSIOR
Excelsior gaat met de volgende elf proberen opnieuw te winnen van FC Twente. In eigen huis werd het 2-1, nu wacht het duel in Enschede.

17.59 uur: EINDSTANDEN PREMIER LEAGUE
Ronald Koeman kan in de slotfase alsnog juichen. Sadio Mané bezorgt hem in de 93ste minuut de zege. Ook koploper Chelsea doet uitstekende zaken. José Mourinho wint met zijn ploeg bij Aston Villa en loopt twee punten uit op rivaal Manchester City, dat in de blessuretijd door een rake vrije trap van James Milner wel een nederlaag voorkomt.

17.50 uur: MILNER VOORKOMT NEDERLAAG CITY
James Milner zet Manchester City in de 92ste minuut op gelijke hoogte tegen Hull City en lijkt daarmee een nederlaag te voorkomen aangezien er nog maar een paar minuutjes te spelen zijn. De manier waarop is overigens zeer fraai! Een schitterende vrije trap.

17.48 uur: LIJDENSWEG VAN REAL MADRID ZIT EROP
Atlético verslaat Real Madrid in eigen huis met 4-0. De lijdensweg van Real zit erop, waardoor het verschil tussen beide ploegen is teruggebracht tot vier punten. Barcelona heeft net zo veel punten als Atlético, maar heeft nog wel een duel tegoed.

17.45 uur: REAL WORDT VERNEDERD
Real Madrid heeft werkelijk niets te vertellen. Mario Mandzukic kopt Atlético naar 4-0 en maakt de afstraffing nog maar wat groter.

17.24 uur: CHELSEA WEER OP VOORSPRONG
Chelsea staat weer op voorsprong dankzij Branislav Ivanovic. De Servische verdediger schiet de bal fraai met zijn linkerbeen in de bovenhoek: 1-2. Kan Aston Villa zich nog eens oprichten?

17.23 uur: ATLÉTICO DENDERT DOOR
En daar is het 3-0. Antoine Griezmann troeft bij de tweede paal Raphaël Varane af en schiet raak. Het lijkt beslist in Vicente Calderón, of Real Madrid moet nog een ware houdini-act uit de kast kunnen halen.

17.21 uur: UITSLAGEN BUNDESLIGA
Volop Nederlands succes in de Bundesliga. Roy Beerens, Bas Dost en Arjen Robben vonden het net. En, hoe gek dat ook klinkt, een opmerkelijke zege voor Borussia Dortmund. Daardoor is de ploeg van trainer Jürgen Klopp nu hekkensluiter af.
VfL Wolfsburg - 1899 Hoffenheim 3-0
FSV Mainz 05 - Hertha BSC 0-2
SC Freiburg - Borussia Dortmund 0-3
VfB Stuttgart - Bayern München 0-2
1. FC Köln - Paderborn 0-0

17.10 uur: DE OPSTELLING VAN TWENTE IS BINNEN
FC Twente begint om 18.30 uur aan het thuisduel met Excelsior in onderstaande opstelling. Cuco Martina is geblesseerd en wordt vervangen door Hidde ter Avest. Voor de zeventienjarige verdediger is het zijn debuut in de Eredivisie. Hij speelde verder alleen twaalf minuutjes in het bekertoernooi. Kyle Ebecilio ontbreekt op de bank. Hij is ziek.
De elf van Twente:

17.05 uur: ASTON VILLA-CHELSEA 1-1
Jores Okore kopt Villa naast Chelsea. Het is voor de thuisploeg de eerste competitiegoal van 2015. Gaat José Mourinho, zoals hij nog nooit deed, weer niet winnen op Villa Park?

16.50 uur: RUSTSTANDEN PREMIER LEAGUE
Chelsea leidt op bezoek bij Aston Villa, terwijl puntenverlies dreigt voor concurrent Manchester City in de thuiswedstrijd tegen Hull City.

16.47 uur: RUSTSTAND ATLÉTICO MADRID - REAL MADRID 2-0
Voor de derde keer dit seizoen lijkt Atlético Madrid een thuiswedstrijd te winnen tegen Real. Door treffers van Tiago en Saúl leidt de ploeg van trainer Diego Simeone halverwege comfortabel.

16.43 uur: ZEGE DORTMUND LIJKT BINNEN
Pierre-Emerick Aubameyang zet Borussia Dortmund elf minuten na rust op een 2-0 voorsprong tijdens het uitduel met SC Freiburg, waardoor de bezoekers de laatste plaats lijken te verlaten.

16.36 uur: ALABA KNALT RAAK
Bayern München lijkt op weg naar de eerste Bundesliga-zege van 2015. David Alaba knalt een vrije trap in het dak van het doel: 0-2.

LANDGENOTEN: Celtic heeft zich zaterdagmiddag bij de laatste acht geplaatst van het toernooi om de Scottish Cup. Op bezoek bij Dundee FC was de Schotse topclub met 2-0 te sterk dankzij de treffers van Leigh Griffiths en Stefan Johansen. Virgil van Dijk speelde de hele wedstrijd mee bij Celtic.

16.35 uur: VOLLEY PELLÈ OP DE LAT
Southampton komt tien minuten voor rust bijna op voorsprong via Graziano Pellè, maar de volley van de Italiaan belandt op de lat.

16.34 uur: CITY OP ACHTERSTAND
David Meyler zet Hull City verrassend op voorsprong tijdens het uitduel met Manchester City.

16.18 uur: SAÚL MAAKT 2-0 MET OMHAAL
En daar is het al 2-0 in Estadio Vicente Calderón. Atlético Madrid komt op een 2-0 voorsprong tegen Real Madrid en de manier waarop is schitterend: Saúl treft doel met een schitterende omhaal.

16.18 uur: RUSTSTANDEN BUNDESLIGA
Het is vooralsnog een Nederlands feestje in de Bundesliga, aangezien Bas Dost, Roy Beerens en Arjen Robben allemaal scoorden. Alleen voor VfB Stuttgart-trainer Huub Stevens stemmen de huidige tussenstanden niet tot tevredenheid.
VfL Wolfsburg - 1899 Hoffenheim 2-0
SC Freiburg - Borussia Dortmund 0-1
VfB Stuttgart - Bayern München 0-1

16.14 uur: ATLÉTICO DANKT CASILLAS
Atlético Madrid komt na een klein kwartier op voorsprong tegen Real Madrid. Tiago schiet binnen, maar daarbij krijgt hij hulp van een blunderende Iker Casillas.

16.13 uur: OOK BEERENS SCOORT
Roy Beerens volgt het voorbeeld van Bas Dost en Arjen Robben. Hij zet Hertha BSC kort voor rust op een 2-0 voorsprong tegen FSV Mainz 05.

16.11 uur: ROBBEN KNALT RAAK
VfB Stuttgart houdt lang stand tegen Bayern München, maar door een geweldige knal van Arjen Robben komen de bezoekers toch op voorsprong. De Nederlandse buitenspeler schiet de bal vanuit de stuit in de bovenhoek: 0-1.

16.00 uur: AFTRAP PREMIER LEAGUE
Ron Vlaar is terug in de wedstrijdselectie van Aston Villa, dat thuis tegen Chelsea speelt. De verdediger zit nog wel op de bank, net als Leandro Bacuna. Leroy Fer (Queens Park Rangers) neemt het op tegen Eljero Elia (Southampton). Patrick van Aanholt heeft bij Sunderland een basisplaats in de uitwedstrijd tegen Swansea City.

16.00 uur: AFTRAP ATLÉTICO MADRID – REAL MADRID
Atlético Madrid schakelde Real Madrid uit in de strijd om de Copa del Rey. Is Atlético ook in de competitie sterker dan de stadgenoot?

15.38 uur: EINDSTAND TOTTENHAM HOTSPUR - ARSENAL 2-1
Tottenham Hotspur trekt verdiend aan het langste eind in de Londense derby tegen Arsenal. Harry Kane is met twee doelpunten de gevierde man.

15.33 uur: GOAL DOST
Bas Dost heeft slechts drie minuten nodig om VfL Wolfsburg aan de leiding te helpen. Op aangeven van debutant André Schürrle maakt hij de 1-0 tegen 1899 Hoffenheim. Zijn derde doelpunt alweer sinds de winterstop.

LANDGENOTEN: Gertjan Verbeek is zijn periode als trainer bij VfL Bochum gestart met een nederlaag. Uit tegen Union Berlin ging Verbeek met 2-1 onderuit. Vier minuten voor tijd maakte Damir Kreilach de winnende treffer voor Union. Bochum staat op de twaalfde plaats in de Tweede Bundesliga.

15.29 uur: KANE HELD VAN TOTTENHAM
Harry Kane is in de Londense derby tegen Arsenal de held van Tottenham Hotspur. Hij maakte al de gelijkmaker en vijf minuten voor tijd kopt hij op fraaie wijze de 2-1 tegen de touwen.

15.30 uur: AFTRAP BUNDESLIGA
Met Bas Dost (VfL Wolfsburg), Roy Beerens (Hertha BSC) en Arjen Robben (Bayern München) staan er vanmiddag drie Nederlanders aan de aftrap in de Bundesliga.
VfL Wolfsburg - 1899 Hoffenheim
FSV Mainz 05 - Hertha BSC
SC Freiburg - Borussia Dortmund
VfB Stuttgart - Bayern München
1. FC Köln - Paderborn

15.15 uur: ATLÉTICO ZONDER TORRES
Fernando Torres moet in de Madrileense derby bij Atlético Madrid genoegen nemen met een plaats op de reservebank. In de voorhoede krijgen van trainer Diego Simeone Mario Mandzukic en Antoine Griezmann de voorkeur. Bij stadgenoot Real is Nacho in het centrum van de defensie de vervanger van Sergio Ramos, die uitgeschakeld is met een hamstringblessure.
Atlético Madrid: Moyá, Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira; Gabi, Tiago, Koke, Arda; Griezmann, Mandzukic.
Real Madrid: Casillas; Carvajal, Varane, Nacho, Coentrao; Khedira, Kroos, Isco; Bale, Cristiano Ronaldo, Benzema.

14.59 uur: GELIJKMAKER KANE
Het is weer gelijk in de Londense derby! David Ospina brengt na een corner aanvankelijk nog redding, maar is kansloos op de rebound van spits Harry Kane.

14.40 uur: ROBBEN VERSUS STEVENS
Arjen Robben neemt het om 15.30 uur met Bayern München op tegen het VfB Stuttgart van trainer Huub Stevens. Robben jaagt met zijn elftal in deze uitwedstrijd op de eerste zege sinds de winterstop.
De opstelling van Bayern:
Neuer; Benatia, Dante, Alaba; Weiser, Alonso, Schweinsteiger, Bernat; Robben, Götze; Lewandowski.

14.32 uur: RUSTSTAND TOTTENHAM HOTSPUR - ARSENAL 0-1
Arsenal leidt halverwege dankzij de discutabele openingstreffer van Mesut Özil.

13.56 uur: GOAL ARSENAL
Een snelle voorsprong voor Arsenal op bezoek bij Tottenham! Mesut Özil is de gevierde man. De Duitser rondt af na een geweldige actie van Danny Welbeck en aangeven van Olivier Giroud: 0-1. Tottenham Hotspur mag zich echter beklagen, want aan het doelpunt van Özil hangt een luchtje van buitenspel.

13.45 uur: AFTRAP
De bal rolt op White Hart Lane!

13.40 uur: OPSTELLINGEN
De opstellingen van beide ploegen! Wie denk jij dat er gaat winnen?
Tottenham Hotspur: Lloris; Walker, Dier, Vertonghen, Rose; Bentaleb, Mason; Lamela, Dembélé, Eriksen; Kane.
Arsenal: Ospina; Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal; Coquelin, Ramsey; Welbeck, Cazorla, Özil; Giroud.

13.35 uur: VIZIER OP KOEMAN EN VAN GAAL
De Noord-Londense derby begint over een kwartier! Er staat bijzonder veel op het spel in deze editie van Tottenham Hotspur - Arsenal. De thuisclub staat zesde met veertig punten, twee minder dan nummer vijf Arsenal. Beide clubs hebben hun vizier gericht op de vierde en derde plaats, die in handen zijn van respectievelijk Ronald Koeman (Southampton, 42 punten) en Louis van Gaal (Manchester United, 43 punten). Oók voor de Nederlandse trainers is de derby van zometeen dus een sleutelduel.

Voor alle uitslagen en doelpuntenmakers van de bovenstaande competities kunt u terecht in het VI Matchcenter.