VfL Wolfsburg raakt verder achterop door uitcomplex

Reacties

Bayer Leverkusen heeft in de strijd om de Champions League-tickets goede zaken gedaan door concurrent VfL Wolfsburg te verslaan (3-0).

VfL Wolfsburg raakt verder achterop door uitcomplex

Bij VfL Wolfsburg was er geen plaats voor Bas Dost. Voor de spits, hersteld van een gebroken middenvoetsbeentje, was zelfs geen rol als joker weggelegd. Trainer Dieter Hecking had zijn vertrouwen gegeven aan Max Kruse, die de laatste weken juist de aandacht had getrokken door zijn gedrag buiten de lijnen.

De international, die vorige week uit de Duitse selectie werd verbannen, ging na ruim een uur naar de kant. Trainer Hecking had zijn hoop op Marcel Schäfer gevestigd om de opgelopen achterstand goed te maken.

Maar in plaats van een antwoord op de openingstreffer van Julian Brandt volgde de ontnuchtering in het laatste kwartier door de Leverkusen-goals van invallers Javier Hernández en Vladlen Yurchenko.

Door het resultaat is Bayer Leverkusen opgeklommen naar de vierde plaats. VfL Wolfsburg, dat slechts een van de voorgaande acht uitduels had gewonnen, moet na een nieuwe nederlaag op vreemde bodem genoegen nemen met een achtste plaats met zeven punten achterstand op Leverkusen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.