Verrassende basisplaats voor Maher bij PSV tegen Wolfsburg

Reacties

PSV treedt in Wolfsburg aan met Adam Maher in de basisopstelling. Trainer Phillip Cocu geeft hem de voorkeur boven Jürgen Locadia.

Verrassende basisplaats voor Maher bij PSV tegen Wolfsburg

Verder begint Simon Poulsen als linksback. Door de schorsing van Santiago Arias speelt Joshua Brenet op de plek van de Colombiaan rechts achterin. Poulsen maakt daardoor voor het eerst zijn opwachting in de Eindhovense basis tijdens een Europees duel.

Cocu kiest in Duitsland voor een versterkt middenveld. 'We nemen ook een les mee uit Moskou. Daarom kiezen voor iets meer controle, met meer bezetting op het middenveld', lichtte de trainer de keuze toe voor de camera van Sport1. Andrés Guardado, die het verloren duel met CSKA (3-2) nog moest laten schieten wegens een enkelblessure, keert terug in de ploeg, waarin ook plaats is voor Davy Pröpper en Jorrit Hendrix.

Luuk de Jong en Luciano Narsingh spelen voorin, waarbij de linkerflank open blijft. 'Spelers hebben de vrijheid om te bewegen, uit te zakken en van positie te wisselen', aldus Cocu, die hoopt dat zijn elftal daarmee goed anticipeert het spel van Wolfsburg. 'Ze spelen vaak in de zone, we verwachten dat er wat te halen valt.'

PSV verdedigt op bezoek bij VfL Wolfsburg de koppositie in Poule B van de Champions League. Alle ploegen hebben drie punten uit twee duels, maar de Eindhovenaren hebben het beste doelsaldo.

Opstelling VfL Wolfsburg: Benaglio; Träsch, Naldo, Dante, Rodriguez; Guilavogui, Luiz Gustavo; Caligiuri, Kruse, Draxler; Dost.
Opstelling PSV: Zoet; Brenet, Bruma, Moreno, Poulsen; Pröpper, Hendrix, Maher, Guardado; Narsingh, De Jong.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.