Verkouden Robben lijkt kraker tegen Juve te gaan missen

Reacties

De kans wordt steeds kleiner dat Arjen Robben woensdagavond in actie kan komen met Bayern München in de achtste finale van de Champions League tegen Juventus. Vanmiddag ontbrak de 32-jarige aanvaller tijdens de warming-up.

Verkouden Robben lijkt kraker tegen Juve te gaan missen

Volgens Duitse media is dat het teken dat Robben door zijn verkoudheid niet in staat is mee te spelen in de return tegen Juventus, dat in het heenduel in Turijn terugkwam van een 0-2 achterstand: 2-2. In die wedstrijd was de aanvoerder van het Nederlands elftal nog trefzeker, zijn zevende doelpunt van dit seizoen.

De afwezigheid van Robben liet zich dinsdag al aankondigen, toen de 88-voudig international binnen bleef terwijl de selectie van trainer Pep Guardiola buiten op het veld de laatste training afwerkte. De Spaanse coach moet behalve de vlugge linkspoot ook de langdurig geblesseerde verdedigers Jérôme Boateng en Holger Badstuber missen.

De spoeling bij Juventus is nog veel dunner. De kampioen van Italië zag dinsdag clubtopscorer Paulo Dybala, spelbepaler Claudio Marchisio en defensieleider Giorgio Chiellini afhaken voor de kraker tegen Bayern. Bovendien is het twijfelachtig of trainer Massimiliano Allegri een beroep kan doen op voormalig Bayern-spits Mario Mandzukic.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.