Verhaegh gefrustreerd over 'voorgetrokken' Bayern

Reacties

De frustratie overheerste bij FC Augsburg na de nipte nederlaag bij Bayern München. Aanvoerder Paul Verhaegh voelde zich bekocht door de arbiter.

Verhaegh gefrustreerd over 'voorgetrokken' Bayern

Bayern won de streekderby dankzij een discutabele strafschop in de laatste minuut. Scheidsrechter Knut Kircher wees naar de stip nadat Douglas Costa tegen Markus Feulner was aangelopen. Althans, dat was het idee van FC Augsburg. De protesten waren echter tevergeefs, waarna Thomas Müller vanaf elf meter de 2-1 maakte.

Verhaegh was echter niet helemaal verrast door het cadeautje. 'Als je in München speelt, dan weet je dat de scheidsrechter niet aan jouw kant staat', beschuldigde de aanvoerder de Duitse arbitrage van het voortrekken van Bayern.

Trainer Markus Weinzerl verpakte het in ironie. 'Ik weet niet of ik moet lachen of huilen na zo'n actie. De assistent wil natuurlijk ook een belangrijk zijn. Dat is ongehoord. Mijn mannen lopen de ballen uit hun broek en dan krijg je zoiets.'

Bayern-aanvaller Müller had meer begrip voor de arbitrale beslissing. 'Natuurlijk kan je je afvragen waar Douglas naartoe moet na zijn actie. Maar hij doet een stap opzij en blijft dan staan. Dat komt niet eens in de buurt van een schwalbe. Het was een fifty-fifty situatie.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.