Vereerde Pantic speelgerechtigd voor Vitesse

Reacties

Niets staat een debuut van Danilo Pantic voor Vitesse nog in de weg. De achttienjarige middenvelder is, nu al het papierwerk in orde is, definitief speelgerechtigd voor de Arnhemmers.

Vereerde Pantic speelgerechtigd voor Vitesse

Donderdag werd de transfer van Pantic naar Chelsea afgerond. De Londense club neemt het talent over van Partizan Belgrado en verhuurt hem meteen door aan Vitesse, waar hij al enkele weken deel uitmaakte van de selectie van trainer Peter Bosz. 'Ik ben erg blij met mijn transfer naar Chelsea, de kampioen van Engeland', reageerde Pantic op de website van de Londense club.

'Ik hoop nu mijn waarde te kunnen bewijzen bij Vitesse komend seizoen. Ik ben vereerd dat beide clubs zoveel vertrouwen in mij hebben', vervolgde Pantic, die bij de Arnhemmers met rugnummer 20 zal spelen. De middenvelder kondigde in januari al aan dat hij aan de slag zou gaan bij Chelsea en door die club verhuurd zou worden aan Vitesse.

Bosz kan dit seizoen over vier Chelsea-huurlingen beschikken. Naast Pantic zijn dat Lewis Baker, Isaiah Brown en Nathan. In het verleden huurde Vitesse onder anderen Tomás Kalas, Nemanja Matic en Bertrand Traore van de Engelse grootmacht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.