Pantic kondigt zelf Vitesse-transfer aan

Reacties

Vitesse kan hoogstwaarschijnlijk de rest van het seizoen beschikken over Danilo Pantic. De achttienjarige middenvelder van Partizan Belgrado, die zou tekenen bij Chelsea, kondigde tegenover het Servische Novosti aan eerst verhuurd te worden aan Vitesse.

Pantic kondigt zelf Vitesse-transfer aan

'Ik weet al erg veel van Vitesse. Het is een grote club waar veel jonge spelers spelen en er aanvallend wordt gevoetbald. Als ik goed speel bij Vitesse keer ik waarschijnlijk terug bij Chelsea', liet hij optekenen. 'Ik ben me ervan bewust dat een voetballer van achttien nauwelijks kansen krijgt bij Chelsea. Daarom is de tussenstap naar Vitesse ideaal. Ik denk dat de Nederlandse competitie ideaal is voor jonge spelers. In Nederland wordt open en aanvallend voetbal gespeeld. Dat ligt me wel.'

Chelsea betaalt een kleine twee miljoen euro voor de aanvoerder van Servië Onder-19. Mocht Pantic daadwerkelijk aansluiten in Arnhem dan wordt hij de vierde huurling dit seizoen. Momenteel staan ook Bertrand Traore, Josh McEachran en Wallace in Arnhem onder contract.

Een woordvoerder van de Arnhemse club laat weten dat Vitesse niet in wil gaan op 'de geruchten' rond Pantic.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.