Verbeeks 1. FC Nürnberg verrast bij FC Augsburg

Reacties

1. FC Nürnberg heeft de smaak te pakken. FC Augsburg was het volgende slachtoffer van de ploeg van trainer Gertjan Verbeek (0-1).

Verbeeks 1. FC Nürnberg verrast bij FC Augsburg

Waar Bert van Marwijk zijn verblijf bij Hamburger SV zaterdag al zag eindigen na de nederlaag bij Eintracht Braunschweig (4-2), daar heeft Verbeek sinds zijn tussentijdse aanstelling de wind inmiddels wel in de zeilen.

1. FC Nürnberg bleef voor de winterstop wachten op een succes maar begon de tweede seizoenshelft met twee zeges. De degradatiekandidaat heeft die goede lijn na de nederlaag tegen Bayern München van vorige week weer opgepakt, getuige de zege bij FC Augsburg.

Josip Drmic (foto) was de gevierde man bij Nürnberg met zijn treffer in de 65ste minuut, waarbij hij zijn directe tegenstander Ragnar Klavan te slim af was. Hoewel de marge minimaal bleef, was het een verdiende zege voor 1. FC Nürnberg.

Verbeek staat met zijn ploeg door de zege op de veertiende plaats in de Bundesliga, terwijl Augsburg – dat in 1974 voor het laatst op eigen veld te sterk was voor Nürnberg – naar de negende plaats zakte.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.